Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ***

«67891011121314»

Кристалина Георгиева: България е много по-подготвена за бежанците от други
2016-03-17 11:36:32
Коментар: Просталина Георгиева с пластическа операция на грозно лице. Да отстъпи апартамента си за беженци.
Чужденци искат да строят аквапарк, хотел и паркинги в Морската градина
2016-03-11 02:48:16
Коментар: Жалко, че няма до постовете знака за одобрение или неодобрение, както долу на статията. Илия Ганчев завърши Военното в Варна. Сокурсниците му казват, че не го приеха в БКП в военното..защото много хора се опълчили се на него. Познавам го лично, иначе в компанията приятен човек и нямах с него спречкванията изобщо, но много ламти за власт и имотите.Готов на всичко за това....... Организирайте интернет-петиция против застрояването, която ще се разпечатва и да се даде на общината.Отделно младите да правят из улиците, нали е това за тяхното бъдъще: ние вече водихме децата си в Морската и на плажа..да остане и за тях. (удивително, но този път съгласна съм с many :-) за подставените лица)
Чужденци искат да строят аквапарк, хотел и паркинги в Морската градина
2016-03-10 16:55:19
Коментар: Само да построят къща за себе си готови да се преобърнат с измишльотини за Аквапарк. Рисково да строиш в свлачища зона. Да и велоалея вече има и тенискортове и прочия. Наистина, ако искат Аквапарк да вдигнат във Владиславово.Там има бол терени незастроени, например между Кайсиева и Владиславово. Явно искат на брега на морето да са настанят, ами измислили аквапарк за да се вредят между клечките.. Варна плаче за нова зоологическа извън града..свободна и удобна за зверовете.До нея и влакче могат да спретнат..и Аквапарк до нея да правят, ще стане общо увеселително..с гледка към езеро.))) Морската да оставят за варненци. Нали!?
Хотелиери и туроператори в битки за руски туристи
2016-02-27 20:39:10
Коментар: Руските туристи ще дойдат само в хотелите, където собствениците са руски граждани. така че успокойте.. т-те. Къпете се спокойно в водите на Черно море. Руските пари няма да ви огреят.
Здравната каса ще заплаща още една дентална услуга
2016-02-27 07:54:43
Коментар: Ако зъболекар ще сложи най-лошата безплатна пломба, той ужкем почисти зъбен камък за да вземе още 70 лв..Зъболекари гледат да те развалят зъби, ако няма за правене, за да има ходене още при тях и оставяне купища пари при всяко идване..Една коронка обикновена струва 200 лв..Хората вече са без зъби..Единственно , което мога да съветвам на майките с малките деца:карайте да чистят зъбите си редовно и да не свикват със сладко..за да запазят поне за по-дълго зъбите си. Да не се надяват на зъболекарите, че се погрижат за тяхните зъби, защото зъболекарите са заинтересовани вашите зъби да бъдат лоши.

«67891011121314»

VIP
Курс за Машинист на Подвижни работни площадки
Център за професионално обучение към ЕТ "Виктория-Петранка Митрева" организира обучение за Машинисти на Подвижни работни площадки. Продължителност 66 уч.ч.. Обучението се провежда съгласно НАРЕДБА...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.6 + 2.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook