Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bon Jovi

«67891011121314»

Варненци и добричлии плавали на задържания в Испания кораб
2012-08-20 08:27:45
Коментар: Единствено на майка си п...та можеш да изпъниш ти,защото тя е единствената жена която би се съгласила без пари,от съжеление към теб. Щом са трафиканти ще си получат заслуженото,ти не си човека който да определя кой е срам и кой не за една професия за която само си чувал в училище.А парите може и мижави да са но това което аз съм постигнал(с тях) ти,овчар нещастен,срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш.И да ти кажа,кофражист некадърен освен "Мазньовци" и БМФ има и други длъжности и фирми във Варна.Ама как да ти го проумее кухата лейка,като ти си на всяка манджа мирудия и все се изказваш неподготвен.НЕ НА МЕН хората казаха,че съм"ГЛУПАК"или"ЧОВЕК С ИЗКРИВЕНО МИСЛЕНЕ".Но ти едно нормално изречение не можеш да напишеш,а аз те карам да вникнеш в смисъла на такива дълбоко разсъждения...Аре беж да нахраниш кокошките и да наринеш на прасето!!!
Варненци и добричлии плавали на задържания в Испания кораб
2012-08-19 07:38:51
Коментар: Нито правописа, нито словореда ти се разбират.А като чета други твои постове почвам да си мисля,че си рязана карабина.Фес ли си,бе твойта м..а? Какво да обяснявам-те хората дето трябва да разберат,разбраха.На тебе кво повече да обяснявам??? Както забеляза дори от първо прочитане на твой пост хората ти го казаха:или си глупак или.....Абе по-добре глупак.
Варненци и добричлии плавали на задържания в Испания кораб
2012-08-18 08:03:23
Коментар: Фидка,айде ти като си много отворен изкарай 200 долара(от къде ли обаче)и накарай някой фитер да ти завари нещо където и да е.И да ти кажа,нещастник има и хора с повече стаж които не са пенсионери-къде видя човека да ти пише,че е пенсионер.Аз ако ти кажа колко стаж имам без сериозни осирания ще ми целунеш ли неосрания задник?И,да, възможно е не всички от екипажа(после ще ти обясня що е то екипаж)да са наясно какво има на борда т.е. на кораба.Капитана нарежда:тези пакети от тука там и заповедта просто се изпълнява. Ама много трудно става да се общува с теб защото ти не си морско лице и не си наясно с нещата. Как да обяснявам(и разяснявам)ситуации и термини на човек който море е виждал само на картата когато казват времето по новините???
Варненци и добричлии плавали на задържания в Испания кораб
2012-08-17 17:03:46
Коментар: Aлооо, Новия той Фидката е наясно със всичко свързано с морето и корабите.Пък за БМФ-то да не ти говоря-чете момчето и се интересува,ама там зидаро-мазачи не вземат и това е,знаеш ли колко пъти е опитвал.Ама той не е виновен че,магарето на баща му ,му изяло учебника по КММ докато той гонел стадото овце по баирите.Пак успял да прочете туй-онуй ама основното било безвъзвратно загубено.Та така де,ако въпреки твоите 27 г. на море нещо не ти ясно той е човека дето да те светне. Ако разбира се ти трябва мнение на човек за когото всички моряци са трафиканти,пияндета и курвари. Е като се замисли човек по-добре курвар отколкото гей-като него...
Варненци и добричлии плавали на задържания в Испания кораб
2012-08-17 15:46:45
Коментар: Пак много приказки за нищо,дръкалооо.Така е със всичките ти коментари,само ла-ла.Мнооого имаш да учиш за тоя занаят,ма ти си строител-ударник и никой не може на малкия ти пръст да стъпи. Апък нови ,нови и кьоравите те виждат,че си аграр от класа. Забрави в цялата история да споменеш и домакинска команда. И,тиква с тиква такава корабите товарят по пристанища, не в открито море.Ама това е ново инфо за теб.

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook