Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ALLEGRO

«23456789»

В ГЕРБ убедени, че ще спечелят изборите във Варна
2012-11-21 18:35:35
Коментар: Ще спечелят изборите ,ама друг път . Оставиха ни тук на гъ.а на географията , Варна заприлича на село , няма да гласувам за тях втори път ,категорично !
Уволнен персонал и спад на обороти във варненските заведения
2012-11-21 16:21:24
Коментар: Не мога да разбера като толкова много искате да не се пуши в заведенията , визирам пушачите , защо няма никой по заведенията , по мой наблюдения има няколко заведения във Варна ,които са си обособили места за пушене , преградени с найлони , стъкла и т.н и там винаги е пълно , а останалите почти празни ! Всички казват не искам да се пуши ,ами хайде ходете по заведения където не се пуши , защоне ходите ? Аз лично не съм променял цените от 2 години , не мисля ,че проблема е в цените , по-скоро е в това ,че о хората разполагат с по-малко средства от преди . Според мен всички ще свикнат да ходят на заведение без да пушат след известно време , но дотогава няма да има вече толкова заведения ! А до коментара на Светос от 10:59 , вземи ти отвори едно заведение да видиш колко разрешителни и такси ще ти поискат и после ми разправяй кои заведения имат работа ! Много е лесно като трябва да се изперат едни пари и да се направи лъскаво заведение !
Уволнен персонал и спад на обороти във варненските заведения
2012-11-21 13:16:31
Коментар: И аз да изкажа собственото си мнение . Имам право , нали ? Аз също предпочитам да не се пуши , но откакто влезе забраната оборота спадна с много . Ние сме малко заведение и нямаме претенции като на големите заведения . Наблюдавам обаче една тенденция , която според мен беше доста очаквана . А именно , че има заведения , които позволяват в определени часове да се пуши . Има също и такива , които са сигурни , че няма да им минат на проверка и също разрешават пушенето . По този начин се получава нелоялна конкуренция , малките пак умират , а големите привличат повече клиенти , защото си плащат където трябва !
Варненският рекорд за скорост на магистрала е 180 км/ч
2012-11-16 18:41:59
Коментар: Браво , Фифо ,ти си герой ! И какво постигна с тази скорост , може би си стигнал по-бързо до някъде или си впечатлил някоя девойка ? Нимрод , с теб не съм съгласен ,че в града някой може да кара с 180 км/ч , вярно е има малоумници ,които карат като бесни , но чак със 180 не ми се вярва , и все пак не ги оправдавам , то за извънградско е висока тази скорост ,камо ли за в града ! Дано всички станат по-внимателни за да намалим броя на жертвите по пътищата !
Пробация за двама варненци, шофирали пияни
2012-11-15 19:01:20
Коментар: А като блъсне някой докато кара пиян , ще го предупреди ли ,че ще го блъска ?

«23456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook