Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Торимацьо Зъл Кот

«456789101112»

Мъртво пиян варненец кара колата си без книжка и със самоделно направени номера
2015-06-22 16:35:30
Коментар: Крайно време е всички такива "шАфИори",дето не познават пътните знаци по някакъв начин да се санкционират,да им се забрани да се качват в кола даже като пътници,камо ли да карат МПС....Почти всяка вечер на Колелото някакви полу-идиоти "въртят" гуми посред нощ---2-3 ч. през нощта...И това е така от години,а като звъним в 1РПУ ми се смеят и трябвало като ги чуя и видя и тогава да звънна ,че да не идват напразно...е,мога ли цяла нощ да "дежуря"вместо тях и да чакам идиота да дойде ???Не,естествено,а и не е моя работа...нали има нощна смяна---те защо не дойдат да поседят тука,ами по цяла нощ седят на някое заведение около Автогарата?!?!?Вярно-мин.седмица погдониха един,ама това е прецедент за всичките тези 5-6 години /лета ,през които идиотите се учат на Колелото да правят кръгчета...Знам,че доста полицаи четат този сайт---моля ви,както е модерно да се казва-самосезирайте се и минавайте посред нощ около колелото,не само през деня за наркомани...вечерта също е интересно!!!
По варненските улици има повече котки отколкото кучета
2015-06-01 17:02:53
Коментар: "В повечето случаи обаче става въпрос за социално слаби граждани"---какво излиза,че най-бедните хорица са с най-големите сърца и хранят бездомните животинки....А богатите са богати само на хартия...Тези ,които се грижат за животинките---те са истински богати в сърцето и душата си...за какво са ти материалните неща,щом си студенокръвен идиот...за какво са ти коли,къщи,телефони и джипове като не получаваш и не даваш любов...а една котка и куче искат толкова малко---малко вода,малко храна ,да го погалиш малко и е твой приятел завинаги!!!
Цончо Ганев: Незаконните постройки в ромския кв. „Максуда” се увеличават
2015-05-27 15:44:22
Коментар: Както каза Саркози-Само Хитлер може да интегрира ромите!!! Абакалъм юруш с фадромите!Ама не с фадромите,а с БТР-ите и по-големи даже...направо се влиза в ма'алата и се гази наред...кой оцелял-оцелял,който не е-да скача от моста превантивно и профилактично!!!
Ограничават временно паркирането до Катедралния храм „Св. Успение Богородично“
2015-04-30 15:15:57
Коментар: Волен Кафала...Кафал ли си,кефал ли си незнам...просто написах какво съм дочула...и на мен ми е странно какво ще прави Симеон ДВЕ тука заедно с премиер и президент-мухъл?!?!?Ама ще поживеем-ще видим...
Ограничават временно паркирането до Катедралния храм „Св. Успение Богородично“
2015-04-30 13:08:14
Коментар: Аз пък дочух,че щели да идват Борисов,Симеон Две и Плевнелиев...ама колко е вярно не се знае...!!!

«456789101112»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook