Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mila93

«12»

Калин Сърменов: Нямаме нужда от нов модел на управление
2013-03-11 11:13:13
Коментар: Много твърдо изказване от г-н "Милото".Наслушах се на компетентни мнения относно "безразборните "искания на тълпата.Имало хаос от искания-логично е, защото по принцип сме безкрайно търпелив народ, но като се стигне границата на търпимостта е нужна само искрица огън.От както станахме"демократична" държава, очаквам с всеки нов мандат нещата да станат наистина демократични, но не би.В България само "демократично" се срастна власта с капитала и пак почнахме да лижем нечий друг по-голям от нас.Винаги става така.Дошлите отвън не могат да преценяват реално нещата ,не са живели с години, не са газели тинята.
ДКЕВР предлага намаляване на цената тока от 5 март
2013-03-01 23:50:45
Коментар: Много интересно решение.Оказва се ,че цената на ел.енергията доставяна от Енерго Про е най-скъпата в страната, а намалението е най-малко в сравнение с другите два доставчика.На какво се дължи това и може ли ДКЕВР да се обоснове?Виж:www.Pariteni.bg! Раздробяването на протеста с пререкания м/у отделните водачи се използва от политиците ,за да замажат временно положението.Полека всичко ще смачкат и ще бъдем пак бедни,не - още по-бедни. Не трябва да се мисли само за тока.Ами Далкия- при изразходвана топлинна енергия 4.00лв. , се праща 35 лв. по ф-ра.Какво мислите драги варненци за тихомълком поскъпналата вода с 0.15 лв. от 01,02,2013?Това са другите нагли скубачи .
Добрев: Виновни са предишните
2013-02-17 20:01:15
Коментар: Вярно е ,че всичко вече е ужасно високо като цена и не е по джобовете на масовия българин.Не е виновен само един за това , а всички били във властта през този несвършващ преход.Ако поне един през това време прояви желание и можене- нещата нямаше да стигнат дотук.Било това или онова в България най-евтино в ЕС-ама заплатите на масовия българин са все още с комунистически размери.Не искаме такива.Не може само статистиката да обявява ,че средната заплата пораснала, спестяванията също.Абе ,не Ви ли е ясно от кои доходи и спестявания е този ръст?Още като стана омбудсман, г-н Пенчев призова за преизчисление на данъка за жилище и смет.От 500,00 лв. -1/2 е за смет.Живо ограбване.Не е правилно да протестираме с/у ЕРП-та само, а и за цените на водата,данъците,лекарствата?Всичко в тази държава го е ударило на печелене-ама какво!Знаете ли ,че 1кубик вода беше 0,08 лв,дневна ел.енергия 0,03лв.,а нощна 0,02 лв. за киловат.Заемете се драги политици за работа, иначе ще останат в България само старци!
Читателски сигнал: Празнуват "Св.Валентин" във варненска детска градина
2012-02-09 09:32:19
Коментар: Мненията са противоречиви, но това е нормално-всеки има гледна точка,макар и невинаги правилна. Беше ми писнало да празнуваме 7 ноември, а сега угаждаме на американците.Не е правилно да почитаме католическите празници-имаме си свои .Не е само Св.Валентин, а и Хелоуин.Сигурно има и други.Няма да се изненадам, ако празнуваме и 4 юли.Хората трябва да си тачат своите религиозни празници и само да уважават останалите.В детските градини трябва да учат децата и да ги възпитават в българските ценности.
Рекорд: Днес е най-студеният 30 януари във Варна
2012-01-30 13:24:00
Коментар: Не мога де се стърпя относно коментарите - пълно е с неграмотни изрази и обиди.Защо всеки обижда другия , да не говорим, че обявените температури дори и в sinoptik.bg не са такива.В 10.00 часа погледнах термометъра на терасата ни/тя е с югозападно изложение и е с хубава дограма/-беше -16^С, а навън като излезнах за хляб- кучешки студ.Че има разглезени деца е вярно, че има мързеливи-също е вярно, но когато внучката ми се връща от училище /топли,високи ботуши и термочорапи/ и краката и са морави от студ, няма какво да говорим. Относно МОЛ-вете, там търсете гимназистите, а децата от 1-ви до 5 и 6-и клас ?Дори в петък не беше толкова зле,да не говорим за февруарската прогноза.Да се надяваме да е сгрешена/впрочем в нашата държава , в повечето случаи се лъже и греши- за съжаление/.

«12»

VIP
Архитектурни услуги - ЗАХЕ ЕООД /безплатна консултация/
Архитектурно бюро „ЗАХЕ“ ЕООД предлага услуги в областта на архитектурното проектиране. Ние сме професионалисти с дългогодишен опит в инвестиционното проектиране в България, Германия и Швейцария. Предоставяме...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook