Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Iv4o

«121314151617181920»

КФН: 78% от шофьорите ще имат право на бонус при "Гражданска отговорност"
2018-11-26 14:43:31
Коментар: Навсякъде в Европа е по този начин, нормално и у нас да стане така. Не виждам какво не ви харесва, слад като искате да карате автомобил, трябва да носите и отговорност за поведението си на пътя.
19-годишен шофьор прегази жена на оживена улица в центъра на Варна
2018-11-22 16:31:35
Коментар: И да, Нинче, със сигурност на мен няма как да ми се случи, защото имам огромен опит и шофирам винаги с внимание! За 36г по пътищата съм се нагледал на какво ли не, вадил съм смачкани хора от автомобил, въртял съм се на хлъзгав път поради чужди грешки и лоши пътища, много пъти съм бил в рискови ситуации. И пред мен са излизали многократно внезапно хора, коне, каруци неосветени в 2ч през нощта... Зад волана нямаш извинения, отговорността е предимно твоя!
19-годишен шофьор прегази жена на оживена улица в центъра на Варна
2018-11-22 16:23:46
Коментар: Нинче, престани да си търсиш оправдания. Запомнете, че зад волана сте длъжни да пазите пешеходците. Точка! Няма да коментирам тирадата ти за починалото момче с мотора, защото нямам достатъчно инфо, ще ти кажа само, че аз имам двама сина, които съм възпитал да са преди всичко хора, толерантни към другите и внимателни на пътя. Това става първо в семейството. Вече толкова години те нямат нито едно нарушение или инцидент, а шофират ежедневно, единият от тях в София, където е много по-натоварено. На всеки може да се случи на пътя пред него внезапно да излезе някой, който не знае какво прави, и ако внимаваш, а не си говориш по телефона, или си червисваш устните в огледалото, нищо фатално няма да се случи.
19-годишен шофьор прегази жена на оживена улица в центъра на Варна
2018-11-22 14:34:51
Коментар: @Нина - типично по български, най-лесно е да търсим вината къде ли не другаде, а не в нас самите...
19-годишен шофьор прегази жена на оживена улица в центъра на Варна
2018-11-22 14:29:55
Коментар: Аз съм шофьор от 35г и съм видял какво ли не, но никога не бих обвинявал пешеходците, въпреки нарушенията, които правят волно или неволно! Разберете, че когато сте зад волана, вие управлявате смъртоносно оръжие! След като се движите в града, трябва да се съобразявате с всички участници в движението! Жалко е за жената, но не знаете в какво състояние е била, може да е имала на главата си какви ли не проблеми и мисли.. а ако беше пребягало дете? А ако беше някой, който не е съвсем с ума си? Или на вас съвестта ви щеше да си остане чиста, дори след като убиете този човек? Спрете се малко и помислете разумно!

«121314151617181920»

VIP
Купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя в Област ВАРНА !!!
’’ ГРАНДЕ ХАУС ’’ ЕООД купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя във всички Общини на Област ВАРНА: Община ВЪЛЧИ ДОЛ: Вълчи дол, Бояна, Брестак, Войводино, Генерал Киселово, Генерал Колево, Добротич, Есеница,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook