Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zrock

«123456789»

Учени обясниха защо не е открит извънземен живот досега
2016-01-31 15:03:29
Коментар: Докато си мълчиш, ще живееш" - това в общи линии е договорът, който всички специалисти участвали в разследвания на НЛО катастрофи и имащи контакт с извънземни същества, трябва да подпишат, за да бъдат невредими те и семействата им! Едуард Сноудън, ученият Боб Лазар и дозина други, включително бивши астронавти твърдят, че НАСА и правителството крият истината за съвместна дейност на хора и извънземни, както и факти за НЛО катастрофи, прикривани от обществото, с участието на военните. Не е тайна за никого, че тези хора биват масово преследвани, след разкритията, които правят. Мистериозно се самоубиват или умират от внезапни инциденти и здравословни проблеми, дозина учени и специалисти, работили в миналото за НАСА. Само за две години, по странни стечения на обстоятелствата, умират нелепо 74 топ специалиста на НАСА... Една медицинска сестра обаче, проговаря и в книга, която е написана по нейни записки под псевдоинима Matilda MacElroy, разкрива огромна част от НЛО катастрофата в Розуел, когато по нейни думи, оцелява едно единствено извънземно създание, с което тя успява да разговаря и да получи отговор на много въпроси, по телепатичен път. Вижте! Снимка на Айрл, от документалното секретно видео, изтекло преди години в Интернет Кратка информация за източника: Извънземното, с което е направено интервюто, се казва "Айрл" и е единственото оцеляло след прочутия инцидент в Розуел, щата Ню Мексико през 1949 година. Матилда е медицинска сестра в американската армия, която е изпратена на мястото на инцидента, да асистира при спасяването на единственото оцеляло извънземно. Тя започва да получава телепатични сигнали от него, за което докладва на своите висшестоящи. Те решават Матилда да стане компаньон на Айрл, за да продължи комуникацията. Лично Матилда смята, че Айрл е започнала телепатична комуникация с нея, защото е била единствената невъоръжена и е излъчвала добронамереност. В началото Матилда е имала трудности с комуникацията, защото не е била способна вербално да пр
Спипаха проститутка с клиент край Побити камъни
2016-01-30 00:56:18
Коментар: Полицайчетата до кога корумпирано ще се правят че не забелязват гнусните проститутки и педали, траверси по булевард Владислав в град Варна? Защо не им зададете въпроса като се правите на заинтересовани по тематиката Морето.нет?
Почина майката на президента Георги Първанов
2016-01-26 17:32:35
Коментар: клюкарска и неуместна за сайт новина
Непочистени тротоари и подлези затрудняват придвижването на пешеходците във Варна (снимки)
2016-01-04 13:09:56
Коментар: Кмете, за шадраван имаше пари да усвоиш, за инфраструктура като стане дума, се криеш като плъх!
Читател: Ученици от Четвърта езикова гимназия отиват на училище, като в планината
2016-01-04 13:04:30
Коментар: Svetke 092,толкова си Неграмотна и тъпа,че свят ми се зави- "улЕците" преУдолеят" и още куп грешки май си прескочила училището на младини, лелке!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook