Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Учредителка

«23456789»

Варненските майки стягат количките за протест
2014-04-12 22:06:43
Коментар: До Lin. Мисля, че пишете като човек, който отдавна е отгледал децата си и е позабравил някои подробности. Дневния режим на децата не е установен със закон, а и режимът не пречи майките им да бъдат на улицата с количките, когато времето го позволява. Ако децата ви са били малки в годините преди 2000 (примерно), няма как да имате неприятни впечатления от шофьорите и паркиралите навсякъде коли. Моят съпруг никога не спира на място, където ще създаде неудобство на друг и винаги се съобразява с околните. Това, разбира се си има цена-обикаля повече или спира по-далече. Точно защото знам, че може да бъде по-добре, затова съм се опитвала да променя нещата. Но в България освен законите, първо трябва да се променят и хората. Англичанин ме е псувал (тук, във Варна), когато му направих забележка, че е паркирал върху пешеходна пътека и подстъп. Дали би си го позволил там...?! Никога, но вижда, че тук всички го правят и бързо се учи. А последствия за такива като него няма.
Палмите се завърнаха по варненските улици
2014-04-12 11:48:49
Коментар: Доволна :) Тази статия ме успокои. Харесвам си ги, но се притесних, когато видях, че ги връщат. Засега кмета оставя добри впечатления у мен, противно на очакваното. Много ще се радвам да продължи в този дух.
Варненските майки стягат количките за протест
2014-04-12 11:38:47
Коментар: Колко нерви съм потрошилаа с това безобразно паркиране, телевизията виках, писах, ядосвах се-нищо! Лошото е, че и хората около мен се дразнят, но са на принципа "не се ядосвай, нищо не можеш да направиш"...и не се ядосват. Не ми се вярва някой да се трогне, че майките са недоволни.
Синя зона във Варна - след анализ на ЕБВР
2014-04-10 21:45:46
Коментар: Рано тази сутрин улиците около нас бяха почти празни. Денем няма къде да стъпиш. Това означава, че при една синя зона всички, които ми вдигат нервите и ме карат да се подмятам насам-натам между преминаващите и плътно паркиралите по тротоарите автомобили, ще ми бъдат спестени. Направиха нов тротоар и за няколко седмици един с голям джип и малко мозък го направи на сол-и тротоара "качествен" и собственика на джипа упорит и непукист. Тротоарите разбити-не смея да пусна ръката на детето-а съм я пуснала, веднага се спъва в някоя дупка и пада. И в повечето случаи причината за този "комфорт" са вечно паркиралите автомобили. Днес един беше паркирал до детската площадка на бившия "Понеделник пазар"-не можах да повярвам, но на него явно не му е направило впечатление. Сигурно страда от лошо оросяване на мозъка и нисък интелект.
Кметът: Държавата саботира изграждането на паркинги около Парка
2014-04-03 18:37:33
Коментар: И понеже българинът обича да минава тънко, дали направата на такива паркинги ще оправи положението?... Живея в центъра и си мечтая за синя зона. Едва ли ще реши генерално проблема, но понеже сме икономисти, може да понамали колите поне по тротоарите.

«23456789»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook