Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Una Ch.

«456789101112»

24-годишната учителка във Варна Лина Салем: Получавам любов от учениците и ги дарявам със същото
2013-10-05 14:31:07
Коментар: Мари Ан, за да се вини някого, първо трябва да потърсим вината в себе си. Замисли защо когато ние бяхме ученици, имахме респект от преподавателите си. Не всички учители и по наше време бяха добри. Точно както сега. Интересно, какво ли се е променило...? Никога няма да спра да повтарям, че възпитанието на едно дете е е задача само на учителите. То е дейност и на родители, и на учители! Двустранен процес.
Дете с три рани за седмица в детска градина във Варна
2013-09-29 01:16:13
Коментар: Крайно време е родителите да започнат да решават споровете помежду си и да спрат да изкарват все учителите виновни за липсата на възпитание на собствените им отрочета! И типично по български всеки си прехвърля топката. Родителите не умеят, не искат и не знаят как да възпитат децата си, учителите отговарят за по 30+ деца в група, много от тях са застаряващи кадри, свикнали със старите методи. Ето това е вината на всички. Да, децата падат, да, удрят се, независимо колко е добра учителката. Но в детската агресия няма нищо нормално и тя тръгва от семейството. Пренася се в градината и опорочава целия път до края на гимназията. Приемете го и се научете да си възпитавате децата. Ако искаме промяна, трябва да започнем от себе си.
След няколко дни Стефчо, който падна от ескалатор ще празнува рожден ден
2013-08-22 13:25:42
Коментар: На първо място, да се оправи детенцето! Това е голям ужас! Но сега ще пиша от позицията на бивш детски аниматор в хотел, на аниматор в конкурентен детски кът в мол и настояща майка на 2 - годишно дете. Ако знаете, че имате палаво дете, бихте ли го оставили на чужда грижа?! Аз - никога! Ако искам да изляза някъде без детето -давам го на баба. Има и други варианти - приятели, бавачки. Разберете! Идеята на детските клубове не е да си захвърлите децата там, а да се забавлявате ЗАЕДНО с тях! Работила съм с всякакви националности и от нашите дечица съм потресена - като цяло груби, агресивни, нетолерантни и недисциплинирани деца. Виждам го на детските площадки, моловете, навсякъде!Детето ми постоянно е удряно и щипано. Но вината е в родителите и липсата им на заинтересованост. А в детските клубове трябва да има врати, който не могат да се отварят от деца отвърте.
Възрастна жена е блъсната от автобус на градски транспорт във Варна
2013-08-14 21:24:46
Коментар: Mari Anne, моли се да не попадаш пред колата на шофьор, който ЗНАЕ правилника. Омръзнало ми е от такива философи, изкачащи ми пред колата в последния момент, когато ПЕШЕХОДНИЯ светофар СВЕТИ ЧЕРВЕНО Вземи си прочети правилника, защото си опасна както за себе си, така и за останалите участници в движението (прочетох останалите коментари и сериозно ме хвърли в тих ужас....)! Шофьорите във Варна са станали по - дисциплинирани, за разлика от пешеходците. Казвам го най - отговорно и от двете позиции. За съжаление, дори и да са спазени всички правила за движение по пътищата от стана на шофьора, при такъв инцидент е виновен той. Независимо какъв ненормалник му се е хвърлил пред колелата.
Спешно търсят кръводарители за баща и дъщеря, пострадали при взрив на газова бутилка
2013-07-30 01:04:55
Коментар: бери, ти пишеш глупости! Като цяло в Кръвния център имат остра нужда от кръв и срещу даряване на кръв от която и да е кръвна група се получава бележка, с която се дават кръвни продукти от групата, необходима на пострадалите. Сега изясни ли ти се? Изглежда в Центъра имат необходимото количество от съответната кръвна група, но запасите трябва дас епопълнят. А и нали се сещате, че кръвта първо минава през изследвания и оработка, за които в този случай няма време. А запасите трябва да се запълнят.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
5.0 + 4.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook