Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Marmalad

«91011121314151617»

Обзор на варненската 2013 - многохилядни протести и бурни управленски промени
2014-01-02 15:35:03
Коментар: Излишно е в началото на новата година да се ровим в отминалите 12 месеца и да правим поредни анализи, обобщения и т.н. Излишно е да казваме, че отминалата година бе белязана от политическа манипулация, протести - които също бяха употребени за политическа манипулация, както бяха употребени и хората - от всеки един обикновен протестиращ, до самозапалилите се, за някои от които бе уточнено, че всъщност никога не са смятали да жертват живота си. Пак ще го кажа - не върви в началото на новата година, когато си пожелаваме тя да е по-светла и по-добра, да се занимаваме с политика и да предъвкваме стари (НЕ новогодишни ;) ) баници.
Близо час самолет кръжа над Варна в опити да кацне
2013-12-24 17:26:31
Коментар: Според мене търсите под вола теле, а полети поради гъста мъгла се отменят по всички европейски летища, именно с оглед на безопасността.
Близо час самолет кръжа над Варна в опити да кацне
2013-12-24 15:54:07
Коментар: Летището си е на европейско ниво. Просто има природни явления, с които човек трябва да се съобразява
Какво стана в България. Събитията на 2013 година
2013-12-24 11:18:52
Коментар: Интересен анализ. Като теми - добре, но с някои детайли не съм съвсем съгласен. На първо място становището на експертите (прокурори, разследващи и съдебни медици) относно кончината на Пламен отдавна стана достояние на обществеността и вече се знае, че не се касае за саможертва (тъй като той не е имал намерение да слага край на живота си), а за инцидент. За да уважим паметта на момчето, а и за да не спекулират разни политически пиявици със смъртта му, добре е фактите да бъдат ясно изказвани. На второ място февруарсите протести не "прераснаха" в политически (по естествен път), а бяха извъртени в тази посока... главно от тези партии, които имаха интерес от това и в момента са на власт. ГЕРБ далеч не бяха цветя, но на фона на Станишев и Доган народът бързо съжали, че Борисов си е подал оставката. В следствие на което се стигна до едни от най-абсурдните парламентарни "избори", на които сме ставали свидетели. Колкото до Орешарски, не Народното събрание, а лично Станишев си го избра, с одобрението на Доган. И нито Волен, нито останалите паразити в парламента са имали някакво участие. Тези политически игрички между БСП и ДПС обаче лъснаха най-ясно с избора на Пеевски - нещо, което най-сетне накара народа да се разбунтува срещу това правителство, преди и тези протести да бъдат опорочени от провокатори и агитатори."Покушението" срещу Доган беше една от най-зле режисираните изцепки на правителството - убеден съм в това. За мен то бе отчаян опит за разсейване на вниманието, за изместване на фокуса на народното недоволство. Същата цел имат и интригите в църквата, коя от коя по-жълти. Народът обаче прозря доста от тези игрички, колкото и време да отне това. И вярвам, че оттук насетне много трудно биха могли да ни излъжат.
Повече права на пътниците за сметка на авиокомпаниите
2013-12-21 12:08:44
Коментар: Да ти кажа изненадваш ме, аз лично не съм имал проблеми с тях и винаги съм срещал добро отношение. Добре поне, че са ти се обадили 3 дни по-рано да те предупредят, но ако ситуацията наистина е била такава ми звучи по-скоро като грешка на конкретния служител.

«91011121314151617»

VIP
Купува земя в област Добрич !
ИМОТИ "АНГЕЛОВИ-АВ60" Купува ЗЕМ.ЗЕМЯ до 5000 лв във всички землища на общините - ДОБРИЧ, БАЛЧИК, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, КАВАРНА, ШАБЛА, КРУШАРИ и ТЕРВЕЛ. Съдействие при изготвяне на документи за продажба и безплатни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook