Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lud_Umora_Nema

«1234»

Такси за изминат път вместо срочни винетки в ЕС?
2012-05-15 11:40:49
Коментар: Да си оправят първо пътищата, пък после да искат пари! В магазина никой няма да си купи развален продукт, защото собственика няма пари за хладилник и трябва първо да събере пари, като продава развалени продукти! Аналогично е и с пътищата - сега какво, хем съм си платил винетка, хем си чупя колата по пътищата!
Отказаха регистрация на 11 басейна във Варна заради нередовна документация
2012-05-15 11:35:26
Коментар: А някой да си беше напавил труда да напише кои са тези басейни? Защо във всички новини от този род не се пише за какво става въпрос? Пример - даден продукт се изтегля от пазара заради некачествени субстанции и не се пише марката му - е аз като потребител искам да знам и не ме интересува, че това ще повлияе на нечии бизнес!
От днес Синя зона във Варна, минаваме гратис до края на май
2012-05-15 11:31:33
Коментар: Много ми е интересно само дали заплащането ще важи за всички, или както винаги някои ще минават между капките? Чист пример - на Сан Стефано има офис (или там както се казва) на ГЕРБ и там не е разчертано за синя зона, а навсякаде около този офис е? При това хорицата чинно са си забили колчета пред офиса за да не може друг да паркира отпред, че и са опасали колчетата с верига! Да добавя - ако паркоместата са платени на общината, там трябва да има знак, обозначаващ това. Е - такъв знак липсва! Та - заобикаля ли се закона в този случай за партийци?
"Изчезнаха" 108 дка от Морската градина
2012-04-10 14:34:22
Коментар: Е, някой си е "усвоил" 108 декара земя а за вила, а за заведение или нещо подобно... КОРУПЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Създават най-голямата гора за "ядене"
2012-03-23 16:01:13
Коментар: ..."Хубавото е, че вместо висококалоричните и нездравословни сладкиши от филма, от които само малцина деца могат да хапнат"... Xaxaxa американчетата може и да не могат да хапват, щот са хапвали стабилно макдоналдс цял живот и сега лекарите не им дават :D И какво му е новината - ще правят овощна градина с обществен достъп. Голяма новина просто нямам думи - в България това едно време си беше напълно нормално...

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook