Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 5К21

«789101112131415»

Започна премахването на легналите полицаи във Варна
2013-07-25 11:44:49
Коментар: Изходът е светофар с копче за включване от пешеходците. Защо трябва да се дразнят шофьорите, които например посреднощ преминават по бул. "Сливница", няма жива душа и изведнъж трябва да забиеш спирачки, за да минеш през гърбицата? Защо да ще бъде по-скъпо да се контролират възловите кръстовище от пътен полицай, след като онзи ден писаха, че чиновниците в МВР са два пъти повече от действащите полицаи? Ами дай им възможност да се преквалифицират и да станат пътни полицаи - тогава ще има за всяко кръстовище по един. Само че на бюро е къде по-комфортно, отколкото по кръстовищата да те пече слънцето през лятото и продухва вятъра през зимата. Аз лично предпочитам данъците ми да отиват за заплати на пътни полицаи, отколкото да си троша колата и тровя хората наоколо с газовете при ускоряване след гърбицата.
Съдебна медицина: Митрополит Кирил не е удушен
2013-07-25 07:17:21
Коментар: А защо не вземат да публикуват аутопсионния протокол и да се спре с гаданията! Ама тогава за какво ще се хванете, просто не знам!
Свлачище бави откриването на модерния онкоцентър във Варна
2013-06-26 11:38:59
Коментар: "Победител в обществената поръчка за скъпата апаратура е американската компания "Вариан"." То си го пише, ама...
Доц. Димитър Димитров: Трябва да се въведе вероучението в училищата
2013-06-02 19:39:58
Коментар: Църквата да намери пари, да си построи училища, да намери учители, да им плаща заплати и едва тогава да почва да учи който поиска на каквото поиска! Аман от мераклии за държавна хранилка!
Министър Георгиева на митинг на ДПС: Ще работя вашите деца да учат майчин език
2013-05-28 12:46:45
Коментар: Още по соцвреме се е изучавал турски език в училищата, в които е имало компактни групи турскоговорящи. Интересното е друго - защо ще се изучава само турски, като в България има още доста езикови общности? Като кажеш А, имай смелост да кажеш и Б. Да се изучава иврит, арменски, гръцки, румънски и много други. Ха да видим откъде ще намерят учители и ресурси да го направят. Откъде накъде пък бъдещ депутат ще поема ангажименти, които касаят конкретно министерство! Нека сега я попитат, след като я изберат за министър на младежта и спорта дали потвърждава думите си от този предизборен митинг или се отрича от тях. Всеки може да обещава какво ли не, ама като дойде ред за изпълнение и току виж се отметнала.

«789101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook