Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на tanita

«12»

Тодор Колев се бори с рака
2013-01-08 12:50:03
Коментар: Желая успех в борбата с болестта ! Наистина е българския Чарли Чаплин ! Наистина е велик актьор и наистина ще изиграе и тази роля, както подобава на ВЕЛИКИТЕ !
Момиченце от САЩ с инициатива за осиновяване на две българчета
2012-12-27 08:57:02
Коментар: Мога само да се възхищавам на такива хора! Мисля,че аз не бих могла да се боря за щастието на тези деца,а нали в това е смисъла на осиновяването ,да направиш щастливи децата и да имаш възможност да им осигуриш достоен живот,не непременно богат,а достоен ! Хвала на тези хора с големи сърца !
Вход пропищя от съсед с 5 кучета и 10 заека
2012-12-10 09:09:04
Коментар: има две -три организации които непрекъснато "лаят и ровят" в общинската администрация как се стопанисва кучкарника и т.н.Ама що не вземат да вложат малко пари които им идват отвън , да купят земя някъде и да си построят там кучкарник според техните изисквания , да съберат всички бездомни кучета да си ги гледат и хранят по европейски!?Нито веднъж не са се интересували колко беззащитни възрастни хора и деца са нападали глутниците кучета по кварталите,не се мърдат пръста да свършат и те нещо,само чакат данъкоплатеца да храни и кучета,а той дори не може да изхрани бедните и бездомни деца..........
Нашият моряк от потъналия край Ротердам кораб се прибира до дни
2012-12-10 08:45:36
Коментар: Радвам се от сърце, за спасението на момчето ! Познавам родителите,които не могат да се нахвалят колко добро,умно и работливо дете имат ! Радвам се ,че им се е разминала трагедията ! Да са живи и здрави всички !
„Болгарките” били хит в Русия
2012-09-05 09:20:28
Коментар: От всички има добри и лоши туристи ! Аз лошо от руски турист не съм видяла,дори са дисциплинирани ! Вярно,че идват по-бедни туристи,но без тях ще е по-лошо ! Да се радваме,че все още идват някакви,защото условията които им се предлагат ,особено ол инклузив" помиите,които ги карат да ядат,ще изгонят и тях. Знаете ли,че международният път ,който минава край кк Златни пясъци е тъмен като джунгла,няма осветление/никакво/,че няма тротоари/всичко е обрасло и мръсно/,не може да се върви пеша изобщо,а бакшишите там вземат по 25-30 лв за 2 км. Да се почива на златни пясъци си е чист мазохизъм,това просто е алкохолен туризъм. На мен ми харесват и украинските и руските и немските и английските и т.н туристи,те просто вземат това което им се предлага,но като всички хора обичат да държат сметка за парите които харчат в бедната ни държава !

«12»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.2 + 2.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook