Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Никой

«151617181920212223»

Украинците осъзнават, че европейският път е правилният за развитието на страната им
2015-05-18 23:11:52
Коментар: Човек като погледне кои са управляващите им и още повече как взеха власта му става ясно какъв сценарии ги очаква.В Украйна ще наложат всичко това което в ЕС не успяха до този момент.Ще има ГМО,шистов газ и пълен геноцид.Наивник е този който си въобразява че лустрацията ще им помогне.Просто парите купуват всичко без значение какъв си бил или не си бил.Щом редовна армия избива мирно население в собствената им страна просто няма за какво да се говори повече.Това е сравнимо само с режимите на Пол-Пот и Пиночет.Дори и Хитлер не е вдигнал ръка срещу собствения си народ в произволен геноцид и избиване на мирни хора.
Премиерът на Люксембург сключи брак с партньора си
2015-05-16 16:12:27
Коментар: Еврогейски ценности ли? Смях в залата.Това ли трябва да имаме за пример? Прадедите им ще се обърнат в гроба ако ги видят отнякъде.
Искат наказание за интернет троловете като за организирана престъпна група
2015-05-13 21:01:33
Коментар: Май някои хора тук имат слаб 2 по история и не проумяват какво точно се случва.Предлагам да вземат да направят един паралел от фашистката идеология за избраната нация и арийската раса със сегашната полтика на световна хегемния на избранниците от американската нация на които целия свят трябва да им слугува.Много общи черти ще се открият.Фашизма от нов вид е на вратата ви,в дома ви и в мозъците ви втълпен от медиите и правителствата.Вие сте вече роби коит живуркате п милоста на господарите от САЩ.Нека сега някой ме обви за трол или рубладжия.Истината си е истина и на чернот няма как да се каже бяло.
Експерт: 65% от българските храни са с небългарски произход
2015-05-09 14:29:10
Коментар: А някакви реални действия от плазмодиите на власт ще има ли?
Русия прави парад за Деня на победата, супермодерен танк закъса на Червения площад в Москва
2015-05-09 13:30:30
Коментар: Новите световни войни се случват когато ветераните от предната напуснат този свят.Само идиот и доказан имбецил с промит мозък може да махне с лека ръка на десетките милиони жертви от втората световна война.Именно САЩ на чиято територия не се е водила нито една война (изключвам Гражданската война) от подобен мащаб просто нямат идея,нямат в генетичната си памет наченки на осъзнаване с какво се гаврят и с какъв огън си играят.

«151617181920212223»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook