Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Goshka

«34567891011»

Войводите дават ДОСТ на главния прокурор
2019-03-27 22:59:08
Коментар: Те българските мюсюлмани не са български турци. Това че една голяма прослойка ги нарича така, кара тях самите да се смятат за такива. По този начин сме сложили и печат на помаците, а те хорицата са си такива душици и си милеят за държавата. Просто трябва да се разбере веднъж за винаги, че да си Българин не значи да си само православен християнин. Може да си будис, католик, мюсюлманин, алианин и т.н.
След 30 г. в Русия няма да има руснаци
2019-03-27 22:54:44
Коментар: Абе хора, правете любов и деца, оставете циганите. Ако може се опитвайте да им помагате с интеграцията. А социолозите дето задниците са им запарени на столовете и не излизат на терен нека си пишат каквото искат. И в германия няма германци и меркел вкара авганистанци, сирийци и турци и си ги интегрира. След 2 поколения няма да разберете немци ли са или друга националност.
Цветанов: Скандалът с имотите е атака във връзка с изборите
2019-03-27 22:50:35
Коментар: Каква далавера бе фаст ли си или червена партенка не знам. Ти като си купи апартамента не си ли го купи официално на по малко пари че да платиш по малко на държавата. Всеки го прави сега било далавера. Естествено че Цветанов е политик и сега го натицкат комуняките, които същото правят, то май всеки който купува гледа да спести някой лев. Ти сега топлата вода откриваш че и далавера било . Пълни глупости. Ти къде си видял строителна фира да работи на загуба. Хем фирмата ще спести някой лев от данъци хем и купувача ще спести. Останалите пари се дават под масата. Айде стига вярно че идват избори ама не бъдете таква ОВЦЕ, и на всяка червена партенка да се вързвате...
Цветан Цветанов подаде оставка като депутат
2019-03-27 22:37:28
Коментар: Е нали БКП се сгомоляса, сега се надява Курнелия да омаскари цялата държава, ама няма да стане. А това с апартаментите всеки в БГ го прави, ама абсолютно всеки, за да плати по малко данък, и се разбирате помежду си. Най вероятно и Курнелия го е направила като си купила жилището, но нали сега са избори Цветанов е на прицел. Естествено той няма как да каже публично това. Но нека си говорим истината всеки го прави, и какво какво, всичко е една червена партенкааааа.
Соломон Паси иска ядрени оръжия на Балканите - гарантирали мир
2019-03-01 23:39:07
Коментар: Бе с ядреи или не, който иска да те думне няма и окото да му мигне. Те тези ядрени оръжия кой ще ни ги даде. По добре да направят АЕЦ Белене. С 2 ядрени мощности ще се съобразят може би ако решат да бомбандират. Нека си спазваме неутралитет, както прави Борисов, а другото нека си ги мерят големите.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook