Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на miva

«1234567»

Правят първа копка на ремонта на две варненски училища
2018-04-13 14:28:23
Коментар: Нашите деца ги преместиха от сградата на Богоров от 07.02.2018 и чак сега ще почват ремонта. КАК НЕ ГИ Е СРАМ! ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Такова неудобство да водиш децата в друг квартал, можеше да ни го спестят за тези два месеца, в които спаха!
Помогнаха на болен да бъде извозен за хемодиализа във Варна
2018-02-28 11:26:11
Коментар: "На този етап снегорините и лугиращите коли са спрени." Как може такова нещо, градския транспорт не си обслужва линиите и хората дори до болница не могат да стигнат, те не чистят и това е. Ясни са на всички проблемните баири как не ги е срам. Вчера вечер 209 не минаваше покрай най-голямата болница Св Марина, това е безобразие, разбрахме че няма да ни закара до там в самия автобус на средата на пътя. Не сме тръгнали на разходка, а по спешна необходимост!
Предлагат полицаите, които не са получили униформи, да получат парите за тях
2017-06-28 10:38:08
Коментар: 1000 лв ама друг път Мr. A. Не и за хората по улиците, от които реално имаме нужда. И униформи нямат - факт, а тях трябва да носят всеки ден. Бюджета, който се отпуска от държавата годишно на един полицай за униформа не стига за цялостната зимна екипировка. Значи една година взимаш /ако има/ зимна, другата лятна. Айде моля те, гледам много си наясно, изкарай цяло лято с един чифт дрехи и обувки, после цяла зима пак така. И после заповядай пак да полаеш в интернет пространството. Тогава вече ще имаш право да те изслушаме!
Полицаите излизат на протест на професионалния си празник
2017-06-26 16:28:24
Коментар: И призвание да е пак ти трябват и парите, защото нямаш право да работиш друго, а трябва да си издържаш семейството. А заплатите им не се актуализират изобщо, МРЗ се променя, хората, които работят на нея имат повишения - полицаите нямат. Спомене ли се тяхното недоволство - обществото подивява от яд. А иначе по ТВ-то всяка сутрин сигнали за нередности с въпрос къде да полицаите. Ами няма ги. В Разград - един патрул само вечер за града как ви се струва?! Общо 6 човека, един винаги командирован на граница, един отпуск и 4ма се въртят на смени по двама. А условията на труд? Нямат униформи - факт, всеки ден трябва да са с тях, канцеларски материали нямат, автомобили нямат, гориво нямат. Подкрепям ги! Искам да са добре заплатени за да има конкуренция за работните им места и да са читави хора. Само уреждането с връзките в системата трябва да преборят за да спечелят доверието на обществото.
5 години затвор за Бейтула, убил на пътя разносвач на пица край Варна
2017-06-01 16:21:10
Коментар: Как не ги е срам! И за Темида ще има възмездие някой ден!

«1234567»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook