Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bocmana

«123»

Разширяват пешеходната зона на пристанището във Варна
2018-08-11 06:30:16
Коментар: Пристанище Варна е НАЙ-АПЕТИТНАТА ХАПКА за НОВОБОГАТАШИТЕ на България!!! Полага се един подпис на лист хартия, и се започва!!! Наемат си фирма, която за отрицателно време издига поредния ресторант от сглобяема конструкция!!! Наема се персонал от кол и въже!!! НОВОБОГАТАШИТЕ са си осигурили неограничен престой на територията!!! И докато Румъния си инвестира сериозно в порт Констанца направи най-доброто за държавата си и развитието на морския си бизнес, то в България, от най-голямото пристанище ще стане най гъсто застроеното ресторантско гето на европата!!! Властта заблуждава варненци-УСПЕШНО че камионите затруднявали автомобилния трафик, и че видите ли пристанище Варна е виновно за това!!! Нищо подобно няма в измислените приказки на местната и държавна власт в лицето на герб, МАФИЯТА ГЕРБ!!! Знае ли този кмет че по Аспарухов мост отиват тежкотоварните камиони за частните пристанища-ЗНАЕ, НО СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА, И УСПЕШНО ЛЪЖЕ варненци за трафика!!! И ако днес има ресторанти, дискотеки и кафенета, то в скоро време ще видим и как изникват по сериозни обекти, естествено не за пристанищна дейност!!! После властта ще започне да обяснява как мизерния остатък от пристанищната дейност сериозно запрашава варненци и гостите на Варна, и че това е много вредно за тях и ще сложи край на най-голямото пристанище!!! С лека ръка ще откъсне главата на кокошката която снася златни яйца на България, но за сметка на това ще осигури достойни старини на своите пра внуци!!! Навярно сега осъзнавате защо МИНИСТЪР УБИЕЦ е все още на власт в този кабинет на бай Ганьо-3!!!
Арх. Бузев: Време е Варна да има своята висока сграда, хотел "Черно море" стои самотно
2017-12-21 06:08:51
Коментар: Това местно "самоуправление" си е чиста проба мафия, която обслужва интересите на местните феодали, кои са те всички го знаем. И да знаете че БЕЛОТО започва да пречи на варненци. Сега се изчислява далаверата от синята ви зона. Направете подземен и надземен паркинг на мястото на прословутата дупка, ако не знаете как, отидете в кой да е варненски мол и ще видите как са направени ;) Бузев, разходи се до мола пич, погледни, виж, и ако не можеш да запомниш си направи няколко снимки. После направи още един паркинг под хотел Одесос, на 5 подземни и 4 надземни нива, и така Варна ще се отпуши. Но вие сте си заплюли Варна за синята ви зона и така очаквате да потекат милиони в джобовете ви. КЕРАТА!!!
Варненски съдебен състав си направи отвод от съдебното производство срещу Марешки
2017-12-08 18:23:26
Коментар: Като знам каква ни е съдебната система, се питам колко ли върви един самоотвод на съда ;)
Нов паркинг на пристанището решава проблема със спирането в центъра на Варна
2017-12-05 14:07:05
Коментар: Давам безплатна идея на управляващата мафия герб. Общината инвестира в дупката на Варна, многоетажен паркинг, и решава проблема с паркирането. Оставя пристанище Варна да работи, защото без Пристанището, Варна ще остане само едно истинско село, ама по-лесно е да се открадне нали? Яхтите на мафията ще се обгрижват по-лесно. А работещите в пристанище Варна ще духат супата, както и оная работа на мутропремиерът!
Синята зона във Варна заработва преди лято 2018
2017-12-05 13:34:18
Коментар: И защо им е синята зона, да богатеят на наш гръб, и касичката на мафията герб!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook