Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Asheara

«34567891011»

Бомбен атентат в САЩ (видео)
2013-04-15 23:27:13
Коментар: Не е болен човекът, просто някои хора гласуват за качеството на статията, а не за новината.
Едно изречение накарало правителството да подаде оставка
2013-03-01 14:48:31
Коментар: Да не се лъжем, града го съсипаха ТИМ и никой друг.
Протестиращите готвят правителство в сянка
2013-02-27 15:11:57
Коментар: Не разбрахте как ви промиха мозъците и както искахте да протестирате заради цените на тока, изведнъж се оказа, че протестирате заради нечии интереси. Някой иска промяна на конституцията, явно се мислите за толкова компетентни, че да знаете какво трябва да пише в най-великия български закононосител? Явно се мислите за компетентни, че да взимате решения за енергетиката и ядрените централи, които касаят милиарди левове и изискват познания по макроикономика, финанси, международни отношения и какво ли не? Явно си мислите че сте достатъчно компетентни да управлявате държава с население от 7 милиона души? Не ставайте смешни хора, оставяте се разни хора с интереси да решават вместо вас, но да ви убедят, че това е вашият глас, да ви манипулират! Спомнете си защо излязохте първия ден!
Пас
2013-01-28 17:25:34
Коментар: Не ходя да избирам правителство за да решавам накрая аз в частност въпроси от изключителна важност за държавата, за които реално не съм компетентна, защото не съм енергийния министър, премиера или друг, на който това му е работата. За това не гласувах, просто е над нивото ми на компетентност. А оня мръсник Станишев дано се намери някой да го гръмне, защото заради партийните му предизборни интрижки, ние платихме за референдум, чийто печелен изход беше ясен предварително!
Късни диагнози ни пращат рано в гроба
2013-01-23 11:18:03
Коментар: Аз искам да ходя на профилактика, обаче това наистина си е ходене по мъките. Трябва да намериш половин ден да стоиш пред лекарския кабинет за направления за изследвания и евентуално някакъв специалист, ако заподозре нещо. На следващия ден отиваш на изследвания (профилактични и задължителни) сутринта на гладно. После ако имаш късмет да се запишеш на специалиста за същия ден отиваш и при него. Той евентуално ти назначава още изследвания. После пак трябва да върнеш резултатите на личния лекар да ти каже какво що. Абе заради бумащината трябва да чакаш и обикаляш и накрая са те уволнили, защото без да си болен отсъстваш от работа сума дни. Или трябва да си вземеш отпуска за профилактика. А това за мерене на височина е задължително, плюс тегло, кардиограма и кръвно. Все пак теглото спрямо височината са отправни точки за наднормено тегло и съответно риск за инсулти, диабет и т.н.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook