Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на deneris

«12345»

Сами ще изчисляваме прогнозния размер на пенсиите си
2012-12-11 22:58:15
Коментар: Каква втора пенсия, бе хора?Кой ще доживее до тогава?Всичко е сметнато с троен интеграл-точно както КОРОНА казва, да се гътнеш, докато то дойде времето за пенсия.То и сега се гледа как да затрият пенсионерите /но те жилави,,,,браво на хората..и майка ми е сред тях/, та какво останало за нас? Ще си изпукаме на има няма 50 години...то нерви, стрес, ядове, химии. ваксини..... няма да ми стигнат точките да изреждам.
Наредихме се сред страните от Третия свят
2012-12-11 22:45:58
Коментар: в деня на изборите и ще си гледам двете деца, за които не получавам детски надбавки, защото съм много богата.Толкова богата, че живея от 1992 насам под наем. И защото в тази държава никой не пита за разходите,които имаш, а само за приходите.
Наредихме се сред страните от Третия свят
2012-12-11 22:42:53
Коментар: Въпрос към МАВРОС, пък и към всички: "За кого да гласуваме ,човече?За следващия, който като захапе кокала, /пък то вече не е само кокал,ами доста солидна мръвка, откакто се оглозга всичко от българина/ и не пуска, ами цеди, цеди цеди.... докато не ти вземат едва ли не и душата.За кой да гласуваме????Ще се радвам да получа обоснован отговор.Ако не- ще си стоя в къщи в деня на избор!!!
Краят на света бил близо - изчезват врабчетата
2012-12-11 22:29:44
Коментар: Имаме се "офисно" куче,което ни завещаха при смяната на работната ни база.Та,,,кучето име ежечасна компания от врабци, които се хранят от остатъците на "охраната "ни.В къщи децата и съпругът ми направиха къщичка за птици от кутия от сок и покрив от клечки от сладолед,а аз напълних къщичката със жито-всекидневно посещавана от врабци.Добре са ни дошли, радвам се на посещението им и ,че сме им полезни.Да се каже,че изчезват пчелите и това касае хората- дааа, съгласна.Но врабците пък точно как се вързаха с човешкия живот,,,, аз ли само не разбрах логиката???
Бащата на убитата Женя: Ще запаля виновната си сестра жива
2012-12-06 01:22:39
Коментар: А не като случая в с.Змейово-наглеца в затвора,и от там заплащва съселяните си с отмъщение.Позор!!!

«12345»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook