Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sponge

«789101112131415»

България – трета в ЕС по любов към Путин
2017-12-30 01:07:22
Коментар: Той се доказа като мъдър стратег, лидер, и родолюбец на местна и международна почва. Работи да отстрани напастта на западната либералистка мафия която саботира духовно обществата ни. Намери общ език с Американци които искат да върнат достойнството на нацията си, и много други нации. Игра ролята на обединителна мощ. Нещо от което света се нуждае. Няма чисти хора в политическите рангове...и добрите се налага да си цапат ръцете понякога, не им е лесен живота, защото не са лесни решенията които трябва да взимат.
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:51:05
Коментар: Много малко нации, включително някои западни, останаха с гръбнак...има една международна мафия, която саботира много нации със същите идеологии..които до някъде се коренят в нео-либерализма ...в САЩ го докараха до там, че свободата на словото, е забранено в университетите ..академичният кръг в САЩ е успешно саботиран..
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:45:24
Коментар: властващите* затъпее *
Еволюцията на човека увеличава масата на мъжа и прави жената средна на ръст
2017-12-20 23:44:26
Коментар: Проучете явлението социално инженерство, властимащите на света го ползват като средство за изкуствено предизвикани отклонения в поведението на световното население. Изкуствено създават криза, умишлено саботират образованието за да затапее дадено население. Сигурно сте чували за тезата за хибридни воини..по ефективно и скрито е да убиеш една нация от вътре навън отколкото с бомби...поемаш контрол над медията им, слагаш пешки в нея които да затъпяват народа, слагаш продажници агенти в правителството..и започваш да теглиш конците на образователният сектор и здравеопазването....бомби ? ХА...така е ''по-забавно''...поне за психопатите които не биха за миг оставили България или която и да е друга малка по мощ нация, да е нещо повече от колония..Погледнете младежта, вижте колко са комплексирани и колко имитират западните тенденции..дали чрез облекло, дали чрез чуждици и норми на поведение...саботажа е частично изпълнен.
Планетата се превръща в пластмасова
2017-07-20 21:26:49
Коментар: Денисчо, иди прочети и проучи нещо :) не бъди такъв средностатистически цивилен гражданин.

«789101112131415»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook