Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на DOLPHIN

«1234»

Глоба заплашва хиляди безработни за неподадена данъчна декларация
2011-04-29 12:46:48
Коментар: Последния срок е понеделник доколкото разбрах! Целта е да се съберат пари от тези, които са безпомощни, т.е безработните! Къде бяха Нои да уведомят безработните при регистрацията , че следва да се подаде такава декларация в НАП, сигурно ще кажат, че не им е работа, както винаги ще вършим работата на институциите. Скоро си изкарвах бележка за липса на задължения, не можеха ли да ми кажат, че не съм подала декларация, а съм длъжна!!!! А къде беше счетоводителката да ме уведоми за този факт, когато ме съкратиха, сигурно и на нея не й е работа!!!
Дами изчерпаха безплатните онкопрегледи за три дни
2011-03-10 10:11:14
Коментар: Най- добре е този вид прегледи да влязат към безплатните профилактични, а не да се трупаме пред кабинетите, като че ли ще ни черпят безплатно с бонбони!
Артритът обича младите жени
2010-12-02 11:21:41
Коментар: Продуктите от билки на д-р Тошков, диета и подходящи упражнения помагат най-много, действието е върху целия организъм. Това не е реклама, изпитах ги върху себе си след борба с други медикаменти безуспешно.
Майки срещу по-високия стаж за обезщетениe
2010-11-02 14:20:59
Коментар: Основанието за протест е очевадно!!. Не виждам защо трябва винаги да вземат от касичките на децата, защото тези пари ние майките да не ги даваме за себе си или по барове и заведения. При положение, че държата не може да осигури условия нормални по болниците за раждане , не може да осигури работни места , особено за майки с малки деца, които никой не иска, не може да осигури места по ясли и детски градини за всички деца, нека поне да осигури едни майчински. Или какво?! Пак ли ще разчитаме на баби и дядовци да купуват бебешки колички?!Депутатите крадат ли крадат и после като се стигне дъното, какво ще правим сега, ами хайде да започнем от майките, да ги поорежем малко!!! Безобразие!
Данък сгради ще е двоен за жилище в центъра
2010-11-02 14:05:24
Коментар: Аз живея в центъра на Варна и съм принудена да търпя безобразната мръсотия навсякъде около нас, огромните бездомни кучета, изключително високия шум денем и нощем. Да живееш в центъра отдавна вече не е предимство, липсва ти спокойствие и чистота. Отдавна трябваше да се намалят данъците ни! Не да се увеличават!

«1234»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook