Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dry-Ice

«2345678910»

Във Варна няма място за законно и безплатно изхвърляне на мебели, глобите са до 1000 лева
2016-11-03 11:12:47
Коментар: Исках да кажа, че има фундаментална разлика в администрациите. Тук ти вършат услугата, защото си плащаш данъците. И да не плащаш ти, другите плащат, някои много, но и ти се ползваш от благините на държавата. Затова се казва солидарна система. Нашите в БГ само гледат да нахлузят някоя глоба, че да има какво повече да откраднат. Въобще изначално не съществува там концепцията служене на обществото. Това правят навсякъде администрациите - служат на обществото, за което полуават заплати.
Във Варна няма място за законно и безплатно изхвърляне на мебели, глобите са до 1000 лева
2016-11-03 11:08:12
Коментар: Аз живея в държава от ЕС, в която даже не се плащат данък смет и данък върху недвижимите имоти. Такива данъци тук просто не съществуват и никога не са съществували. Всичко се финансира от общите данъци и евентуално осигуровки, чиято ставка средно е по-ниска от тази в България, ако се вземе предвид факта, че няма ДДС на храни, книги и детски стоки, а на тока например е 5%. Така. И тук диван не можеш да хвърлиш както си искаш, а в графика, който спомена Мери Ан не се споменава нищо за дивани. Но като ти се наложи например да хвърлиш дивана, звъниш в кметството и им съобщаваш този факт. Те ти казват утре или вдругиден да го оставиш пред вратата на къщата си в определен часови интервал и пращат съответното транспортно средство да го извози. Такса за тази услуга няма. Всъщност тук никога не съм платил нито една държавна или общинска такса, дори за издаване на лична карта. Един единствен път трябваше да платя 10 евро за да затворят улицата ни, за да може работници на мобилния оператор да копаят и да ни прекарат оптичен кабел. По въздуха кабели няма. Разрешителното го взех точно за една предишния ден. Ако улицата е по-оживена (нашата не е), изпращат един-двама полицаи да регулират движението.
Липсата на контрол на работното място ни убива
2016-10-31 07:54:00
Коментар: Морето може да вземат световна награда за най-глупави статии. А за най-глупави заглавия - Вселенска награда!
Край на цветните пешеходни пътеки
2016-10-30 09:20:07
Коментар: "Наобратно" е движението и в Малта, и в Кипър, които също са в Европа, че и в ЕС. Само че такива надписи няма по пешеходните пътеки. Кръгови кръстовища има навсякъде, и то много и са идеално решение против задръстванията. За първи път чувам, че в България улиците били тесни. Въобще от кухненския диван светът явно изглежда различен.
Сирийски бежанец с четири съпруги и 23 деца получава 360 хил. евро годишно от помощи в Германия
2016-10-26 10:41:33
Коментар: В заглавието пише лири, в статията евро, накрая ще излезе, че са компоти и то бракувани или нещо такова.

«2345678910»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook