Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Breathe*

«67891011»

Иван Портних призова за изборен пост по Великден
2013-05-03 09:26:10
Коментар: Аз бих го нарекла "много добър политик" и не бих казала нищо повече! Не слагайте всички под един и същ общ знаменател, моля ви... това не би говорило добре за вас. Представете си как бихте се чувствали вие ако някой ви сравни с човек, който не е достоен за уважение? Идват толкова хубави и светли празници! Нека бъдем хора! Нека ги прекараме с любимите хора! Нека бъдем по-добри...
Камиони и таксита излизат днес на протест, блокират центъра на Варна
2013-04-17 10:26:06
Коментар: В града ще настъпи пълен хаос. Не искам и да си помислям с какви мъки ще се стигне от единия край на Варна до другия. Единственото хубаво нещо е ремонта на Владислав. Поне скоро ще се радваме на добра пътна настилка.
Строители във Варна искат Лиляна за кмет
2013-04-16 14:13:28
Коментар: Павлова казва, че няма намерение да се кандидатира за кмет и тук има толкова много хора, които я плюят за това, а не искам и да си помислям какви коментари щяхме да четем, ако беше заявила, че иска да бъде кмет! Няма какво да си говорим, че до сега не сме се радвали на добро управление, нали? Ако вземем един Бургас за пример, където кметът го направи такъв, какъвто трябва да бъде, тогава няма да ни е трудно да стигнем до извода, че много внимателно трябва да изберем следващия кмет! Че няма да е Павлова е ясно, но нека направим правилния избор за Варна! Нека докажем, че заслужаваме да се радваме на една прекрасна морска столица!
Сергей Станишев: Варна ще избере новия премиер
2013-04-15 14:15:05
Коментар: VARNA - вие определено имате къса памет, колега. Но ще ви оставя да си въобразявате, че именно управлението на ГЕРБ е докарало държавата до това положение. Навярно сте сляп, а може би имате изключителната способност да забравяте онова, което не ви е удобно, но плувайте, плувайте... Господ да пази България от такива "трезвомислещи" като вас!
Сергей Станишев: Варна ще избере новия премиер
2013-04-15 13:47:07
Коментар: "Моята задача е да спра Британия да стане червена." (My job is to stop Britain going red.) - Маргарет Тачър И ние няма да ви позволим, Станишев, защото нашата задача е именно такава - да спрем България да стане червена! Вие и всички ваши червени другари... е време да оставите държавата в ръцете на онези, които доказаха, че са по-доброто за нашата страна!

«67891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook