Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ArhMihail

«123456»

Циганите са "паразити и нечовешка сган", обяви варненски общинар
2014-06-26 16:35:40
Коментар: Тази сган, циганите не може да се интегрира. В това се убедиха и доста европейски държави, които преди време ни правиха доста остри забележки в точно тази насока. Говоря за общата маса, може би 90% и повече от тях. Това са си точно паразити. И никакви такива пробутвания на расизъм и нарцисизъм не са нормални за роптаещия Български народ. Нека си говорим истината. За нечовешките престъпления,които извършват не говоря. Но, всички сигурно вече голяма част от Българското общество е осъзнало. Не мога да виня и даже и крайно изказващите се по този въпрос понеже това съсловие се движи в грешна посока. Само твърди методи срещу техните действия е нормално да бъдат подкрепяни ... Те разсъждават като инфантилни деца ,малки престъпници не контролирани ,преминаващи в тинейджърска възраст.
Жандармерията ще пази селата край Варна
2014-02-08 19:48:58
Коментар: Varnenka,тя жандармерията ще пази циганите не селяните. Все пак и циганите са хора нали трябва да 'работят' , как иначе ще изкарват пари за чааветата... Нали трябва да берат жИлязУ, да обират труда и покъщнината на хората... Все пак са гласоподаватели.
Коментари по темата: 8       Други потребители коментирали темата: 5
Възрастна двойка от Варна не може дори хляб да си купи
2014-02-07 22:54:40
Коментар: Та в този ред на мисли. Как да имат пари тези бедни хорица,тези пенсионери? Как да имат като то не може икономика да се гради с толкова много търтеи с толкова много паразити. Запитвали ли сте колко пари са необходими на една държава за изхранването на такива 'социално слаби' като нашите мангали? Ако не млада непълнолетна майка с 7-8 ,10 - деца то млад мангал пенсиониран инвалид. В другия вариант крадлив циганин,рецидивист - ненаказан справедливо -- ( действащ престъпник на свободна практика ).... Как ? От къде ? С какво да се изхранва Българина ? Отвсякъде краден и вече уморен...
Възрастна двойка от Варна не може дори хляб да си купи
2014-02-07 22:43:27
Коментар: Ива, няма роми има безброй множащи се цигани,които превземат България и крадат,убиват,мародерстват и дебелеят и наглеят с помощта и на това правителство. Това е жестоката истина за Българския народ. И да - това е съдбата на всички възрастни и не само възрастни, на всички ни. Развъждат се с мълчаливото безучастно не дадено съгласие на данакоплатеца. Ядат и се веселят до ранни зори надувайки музиката и правейки педофилски свадби и затваряйки Българите в един обречен порочен кръг. Защо педофилски свадби ? Те до пълнолетие не стигат. Според ,кои закони ? В коя държава живеят? Какви помощи вземат непълнолетните им родилки?
4 месеца затвор за варненец, откраднал медна пръскачка
2014-02-03 22:00:50
Коментар: Ммм, не ... не е гласоподавател.Ако беше мангал щеше да се отърве.. Като му гледам името не е.. Бързо в затвора..

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook