Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Иван Михалев

«456789101112»

Варненец: След ремонта на булевард "Трети март" не можем да стигнем домовете си (снимки)
2016-05-04 21:51:21
Коментар: Нова кола, ама със стари, криви джанти. Изчакайте да ремонтират и ул. Вяра. Тогава ще разберете за какво става дума, като я направят с две платна, разделени съ заграждения. Сега ако идваш от Вяра, за да влезеш в квартала (което става от две отбивки), трябва да отидеш до Република, да направиш обратен завой и да се върнеш почти до Вяра (около 1,5км.). Другият вариант е да въртиш из кварталните рабити улички. Ама при нов булевард да се буташ в теснотията. Само да вметна, че булеварда не е магистрала, която свързва две населени места, а път, който трябва да улеснява както преминаващите, така и живеещите около него. И отново строителите успяха да ме удивят. Как от широк, равен път (поне като нов), успяха да получат две платна, които имат денивелация едно спрвмо друго. На око, около 30-40 см. в някои участъци. При това, при положение, че става въпрос за склон, по-ниското да се падне от по-високата страна на склона. Ако падне някой от миналогодишните дъждаве, ще стане ясно за какво става въпрос. Само си носете по-дълги шнорхели.
Одобриха годишния доклад за интеграция на ромите. Има напредък
2016-05-04 21:23:28
Коментар: Аз не съм "не-ром"! Аз съм БЪЛГАРИН. Пропуснали са да споменат сумата, която годишно отива за интеграцията на циганите. Преди време, една представителка на фондация се изтърва в едно ТВ предаване, и каза, че годишно българската държава, европейски програми и разни чуждестранни фондации, основно европейски, отпускат годишно по над 3 млрд. на различни организации/фондации, да интегрират циганите. Сами преценете, скъпо или евтино ни излиза "ромското включване".
Продават 6 военни имота във Варна
2016-05-04 21:13:58
Коментар: За 27 лв./кв. м., на по-добро място от Кайсиева, на далавера си е. Само пари да има човек и да е "правилния човек".
КАТ пак ще снима всички проверки на пътя
2016-05-04 20:56:19
Коментар: И все пак става въпрос не за безопасността на хората, а за парите от глобите - "броят на глобите рязко е спаднал, ... От МВР са се опитали да компенсират разликата ..., но явно това не е било достатъчно". Какво ни хвърлят прах в очите? Като снимат тайно с мобилни камери, просто регистрират и след това санкционират нарушението, вместо да го предотвратяват. Това е същото, като да снимаш убийство, без да се опиташ да го предотвратиш. След това да задържиш убиеца и да го осъдиш на база на собствения си видеозапис. На това му казват цинизъм.
Коментари по темата: 2      
Автобус №20 във Варна отново се движи по утвърдения си маршрут по бул. "Трети март"
2016-05-02 13:21:55
Коментар: Нова кола, ама с криви джанти. Така мога да охарактеризирам новия участък. Радваш се, че е нова, ама няма как да не забележиш и кусурите.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook