Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варненец

«151617181920212223»

Чакат тежко лято и ниски заплати в курортите край Варна
2015-03-06 15:17:03
Коментар: до polq vel4eva След като си работила там навярно познаваш и много по- отблизо нещата, но тука всичко опира и до цялостна бизнес стратегия. Един от големите проблеми на туристическия бизнес е, че не е уцелил ценовият тарждет от туристи. Разчита се главно на чужденци от западна европа,, но те са две рязко обособени групи - бабишондери от старческите домове, на които на предлаганите цени заедн с транспорта до тук и обратно и олл-инклузива им е много по- евтино да дойдат да ядат тука, отколкото да си седят в старческия дом там откъдето са. Другата рязко обособена група са пиянстващите тинейджъри, които нито знаят нито ги интересува къде са, за тях е важно алкохола да е евтин и да ги оставят да безчинстват на воля. За "свободна" поч
Чакат тежко лято и ниски заплати в курортите край Варна
2015-03-06 07:54:47
Коментар: Както се казва "причините са комплексни..." Не работя в туристичския бранш, макар че допреди 15 години имах много касателства снего, а сега имам контакти с много хора и като сглобим пъзела... От една страна в процеса на ободържавна съсипия стана така, че още през втората половина на 90-те и до към 2003г голяма част от хотелите се раздържавиха. Кое продадено, кое дадено под аренда при чудновати условия... И полека-лека голяма част от това което го има на Златните преина или в ръцете на софийски фирми или на западни - Nekerman, TUI и др. Стана така, че полека-лека даже за рецепционисти започнаха да не наемат варненци. За широкообхватното строителство преди 10 години караха даже тухлите и цимента с тирове от Сф и строителните работници баха софиянци. Спяха на фургони и ги сменяха през 2 седмици. През 2000 или 2001г забраниха даже на екскурзоводите да водят групите на много места из града - например най-много до катедралата, но в никой случай към колхозния пазар, че имало ного джебчии. Не че не съм срещал туристи на малки групички на зеленчуковата борса в отчаяни опити да се разберат с продавачите по складовете - да си купят евтинко. Квартирното дело отдавна падна в канала - още с началото на "демократичните промени" От 2010г имаме нова линия на развитие - дойде Бойо Борисов със знаменитата за Варненци фраза "Аз ще превърна Варна в едно голямо село" Явно е последователен в политиката си- прочетете: http://petel.bg/Kade-byaha-velikite-morski-spetsove-na-Varna-na-31-may-2013-g--kogato-gradat-ni-be-iztrit-ot-kartata-na-Evropa--__101166 http://petel.bg/Nova-sekira-za-Varna-zaradi-pravitelstvoto--Nay-golemiyat-turoperator-spira-da-leti-do-morskata-stolitsa--Nyama-da-reklamirat-grada-v-BiBiSi__101500
Борисов: Днес повече от всякога се нуждаем от смирение и единство
2015-03-03 22:38:24
Коментар: Бате Бойко, Аз съм горд че съм Българин и без ти да ми го казваш. Иначе отдавна да съм духнал по света. Това дето сега го казваш извинявай, ама не ти иде отвътре. Всъщност какво да се извинявам, като не аз нарекох българския народ "лош матр'ял" пред света, не моята глава роди мисълта че българите трябвало да ни държат като псета накаишка и не оприличих аз България погледната отвън на кенеф! Поне на тоя ден и ти и "магарето" ти Плевналиев да се бяхте ошумоляли и да се бяхте писали грипави, та да не се показвате! То сега е сладко и авторитетно да се покажеш на трибуната, ама когато народа излезе зимата на 2013 тогава и по телевизията за телевизионно изявление не посмяхте да се покажете, нали! Казваш че можем да просперираме, ако имаме национална кауза. Айде като сте втори мандат на власт - запознай ни с каузата, ако впрочем знаете нещо за нея и вие. Аз от 5 години слушам само за асфалтиране и саниране, дето после ги изпълняват или турски фирми, или фирми на свои хора. Това ли е националната кауза или това е само твоята кауза и на Лилето Павлова?
"Стратфор": В следващото десетилетие Руската федерация ще се разпадне
2015-03-02 10:51:29
Коментар: Tуй сега какво е - прогноза или мокрите сънища на Обонго? Китай може и да забави развитието си, но по други причини - основен клиент накитайските стоки са САЩ с тяхната непроизвеждащя кой знае какв икономика. И ако такъв основен клиент пропадне ( според други прогнози) поради неплатежоспособност и срив на икономиката, то "фабриката на света" - Китай наистина ще забави темповете си на развитие.
Горанов: Нито Борисов, нито аз имаме личен интерес от това един закон да бъде приет
2015-03-01 04:44:42
Коментар: " Оставката може да ми я поиска този, който ме е назначил, това е министър-председателят”, заяви Владислав Горанов " Младежоооо.... Пропускаш НАРОДА, Бачовото... Както сте я подкарали може накрая да нямате време и ОСТАВКА да подавате!!!

«151617181920212223»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook