Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tosh

«123456789»

Голяма част от Варна без вода днес (обновена)
2018-04-19 13:45:02
Коментар: Така ще е докато ВиК са некомпетенти олигофрени. Вместо като всяка нормална западноевропейска държава да работят денонощно. Те мангалите копаят от 9 ч. сутринта до 16:30 - 17 ч. следобяд. През останалото време вкъщи си пият ракийката, докато потребителите стоят буквално 'на сухо'. Еми няма как да стане после да ми искате поскъпване на услугите Ви (водата), дебили. 2 дена без вода, после ще ми искат да плащаме повече? Предвид качеството на услугите Ви и предлагането им, то цената трябва да бъде намалена наполовина, а не увеличена. Толкова ли е трудно да направите сменен режим на работниците? Дневни и нощни смени по 12 или 8 часа. Напълно възможно е да отстраните дадена повреда и нощно време - има си подвижни осветителни тела за тази цел. Съмнявам се някой да се оплаква от шум или нещо подобно, предвид, че ще му пуснат водата. 2 ши*ани дена без вода, браво!
Как се променя броят на населението във Варна и областта
2018-04-17 11:23:34
Коментар: За това ли през последната година до сега започнаха да се заформят големи задръствания около центъра на града, както и на др. места по края - защото населението ни намалява, хахах. Още един редактор или статист, който по цял ден стои седнал на стол не си е изпил кафето.
Има закон, но губим битката с шума от мотори и автомобили
2018-04-17 11:20:12
Коментар: Мда само виждам как ще спрете от движение някоя автомобил с примерно V8 двигател, който само на място без да се пипа газта би събутил половината лелки дали минус на публикацията :D Вечно моторите и колите са им виновни, или пък съседите, или пък чайките дето крякали, или слънцето и това, че е жега, ама то пък и на студ не може... Повечето мрънкала са за психиатър.
Катедралата се нуждае от спешен ремонт
2018-03-30 11:03:00
Коментар: Катедралата около която се събират травестити, проститутки, пияници и наркомани ли? Като минеш покрай храма и мирише на урина навсякъде .. за ремонт не знам, но очевадно трябва да сложат камери по стените ОКОЛО храма (от всички страни) и тези камери да се следят, особено през нощта от МВР и подобни индивиди, като горе споменатите и др. такива, които решават, че храма е кенеф и не е проблем да пикаят по стените му или около него да бъдат глобявани солидно, а при повторно нарушение защо не и съдени. Сега си представете като град на туризма какво е лятото за туристите като минат покрай катедралата и им мирише на кенеф и е супер мръсно.
Възрастна жена почина след инцидент с автобус във Варна
2018-03-20 12:14:06
Коментар: Не е рядкост шофьорите на грАДСКИ транспорт да бързат да потеглят от спирката. Доста пъти ми се е случвало или съм ставал свидетел как докато слезе човек не се минава и 1-2 секунди и бърза да затвори вратите и потегли. Понеже, ако изчака едно 20 секунди +/- и се огледа хубаво в огледалата си ще загуби много ценно време от живота си. Ако въпросният шофьор има вина за смъртта на жената, то задължително лишаване от свобода, без право на обжалване или плащане на гаранции - нещо което постоянно става в страната. Убиеш някой, съдебния процес върви 10 години /през това време ти си щракаш с пръсти/ и когато приключи те осъждат на 5 години и те пускат след 2 за добро държание - понеже убийците разбираш ли са добри и хора за пример.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook