Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dimo

«2345678910»

5-дневната работна седмица изчезва, алармират от КНСБ
2014-04-11 18:45:03
Коментар: Работодателите се държат като робовладелци, затова им избягаха робите, а сега ще вкарват 15 годишни деца с мотива на Данев, че щом могат да раждат на 13г, ще работят на 15г и пикливите пенсии ще бачкат до 70г., а после с катафалката. Синдикатите да им издействат памперси и катафалка- заплатите и пенсиите даже и за това не стигат.
Руско преселение в морските курорти
2014-04-11 07:08:14
Коментар: Произход на парите доказва ли се, защото техните сайтове ни рекламираха, като територия, където не се изисква доказване на произход. да си припомним, че според същите тия гладни брокерчета, преди три години се бяха засилии и чукчи, а аз си мисля, че е по лесно орки да се заселят в това, което те наричат жилища.
Над 50 % от децата у нас са застрашени от социално изключване, алармират НПО-та
2014-04-10 18:26:56
Коментар: Другарят Станишев да се произнесе по тоя въпрос, а не да поднася политическа платформа основана на клюки, измислени скандали, интриги, какво рекъл ББ, как се държат от ГЕРБ, какво направил Петното, другият малоумен фъфлек, с мозък изпит от наркотици и алкохол- с това ли отива в ЕВРОПА. давай политики, увеличавай заплатите, пенсиите, а не говори глупости, ще изкарате народа на отново на улицата.
Манолова: С поведението си днес ГЕРБ дават знак как ще водят предизборната кампания
2014-04-10 13:42:15
Коментар: Никой не се интересува какво казва, какво прави ГЕРБ и ББ, когато управляват тигава ще ги обсъждаме. Сега на тройните бандити им лъснаха крадливите .....и, Брюксел се готви да им спира ЕВРОСубсидиите, а никой не казва, че плащаме всеки ден от юни миналата година наказателни манги за ЕВРОПА за това, че не сме изпълнили всички подписани стъпки по отношение на ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА на ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ. НИ ЗАПЛАТИ, ни пенсии, здравеопазването затъна в калта, няселението намалява, младите високообразовани хора заминават навън, а тук е блато и нещета и шепа ЧЕРВЕНИ "УСПЕЛИ" милионери и милиардери извън закона и над закона, МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ СЕ ВЪРНАХА, а ние потъваме.............
Пеевски е номиниран от ДПС – Смолян за евродепутат
2014-04-08 17:43:57
Коментар: Цяла Европа избухна против това НАШЕ Успяло Момче- справка прочети публикациите от Евро и Световната преса- то се гласи в Европа акъл да дава.фОНДОВЕТЕ ЩЕ СПРАТ И ОТ еВРОПА ЩЕ НИ ИЗРИТАТ.

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook