Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на chi4oniki

«12»

Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-16 04:12:38
Коментар: Специализираните карти за пътуване, са работа на общинския съвет, а не на ДАП-а или Транстриумф. Така, че ще пътуваш където ти е написано, без да мъркаш, да не се наложи да си плащаш левчето или работническа карта. Не е трудно да ти се уреди това удобство.
Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-14 19:53:04
Коментар: Аз защитавам ДАП-а, но обвинявам общинската администрация. ДАП-а има множество искания внесени в общината, за развитие на линии, но се отказват. Зелена светлина се дава само на Транстриумф в момента. senpay- Първо се научи да пишеш грамотно. Второ- ще пътуваш там където ти дава право картата- линиите на Транстриумф и написаните две на гърба. На двама като теб, дето се правят на велики тази година не им са издадени карти. В това число са няколко десетки пенсионери над 67год. засечени в системна злоупотреба и пътуване със стари, конфискувани карти.
Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-13 23:25:21
Коментар: за charlotte - гледай във фейсбук http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=136539219713333 по случайност и аз съм във ВТГ, но и кондуктор в ДАП-а за senpay - не мъркай много, защото следващия път ще ти отнема картата когато пътуваш където не трябва!
Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-13 20:21:04
Коментар: Първо да ви светна, защото явно нямате навика да гледате и да мислите много: 1. 12 е на Транстриумф и Градски транспорт. Още повече- 12 прави ляв, отворен завой от Цар Асен към Цар Освободител. 2А трябва да направи десен завой. Този завой е лесен за автобус само на 24-ти май, когато центърът е отцепен и полиция помага да не спират коли където не е удобно. 2. 86 не се движи от 2001-2 година. Последно там се движиха сутрин и вечер малки автобуси (Ивеко-Отойол М24) 3. Преди години, (аз не съм свидетел на това, но съм виждал архиви) е имало курсове на тролейбусна линия 86(Почивка - ЖПГара) или 84 (Почивка - КЗ), на помня точно номера, от/до Аспарухово. "Градски транспорт", в частност някои от шефовете (няма да конкретизирам имена) се мъчат да пуснат в сила нещо практично и иновативно. 86 щеше да се върне като тролейбусна линия, но с тези тролеи (морги) и нужното преустройсво е невъзможно (преустройство- подновяване на контактната мрежа и построяване на нова със съответните съоражения по бул М.Луиза/Осми прим. полк и Антим І от пл. Съединение до кръстовището АнтимІ/Съборни). Затова като компромисен вариант е 2А. Затова също 2А трябва да мине по ул. Цар Асен. Друго- тук се вплитат доста интереси. Като например, ако 2А почне да минава от Катедралата по бул. М.Луиза и т.н. като 31(А), ще стане конкурент на Транстриумските линии, като 7, 31, 31А. Много добре се знае, че за Транстриумф няма удобство има печалба.

«12»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook