Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Бати Венко

«123456»

Над 80% от варненци одобрявали оставката на кмета
2013-03-18 11:58:12
Коментар: Ха, бил на 25, сърдел се, че няма работа, ами да пита майка си и баща си и/или баба си и дядо си, за кой гласуваха? Да се сети кога бяга от час да пие кафе? То като почнеш да работиш, никой не е длъжен да те учи на елементарните неща! После се сърди, бил на 25 хората му виновни! Да седне та прави бизнес, да плаща осигуровки, застраховки, офис и компютри да осигури, климатик да сложи и тока му да плаща, да търси работа и накрая да гони служителите си да вършат работа, че виж провалили целия труд!!! Все по тънката лайсна да мине, АМАН!
Над 80% от варненци одобрявали оставката на кмета
2013-03-18 11:50:08
Коментар: Venche_52 изобщо не си запозната, като болшинството, кой какво върши в структурата на управление в града! Искаш нещо, ама не знаеш как да го постигнеш! То не става само с викане, трябва и акъл! А и не се сърди, никога няма да има доволни! Той следващия ще си опече баницата и ще си я изяде, докато се сетят да викат хората! Вземете си вършете работата на работните места, тогава давайте акъл! И като дойде време да гласувате, не се ослушвайте на кой да станете застъпник, а ГЛАСУВАЙТЕ, че само с протести няма нищо хубаво да стане, ТРЯБВА работа граждани и гражданки!!!
Над 80% от варненци одобрявали оставката на кмета
2013-03-18 10:15:52
Коментар: Ако мислите, че с една оставка ще се промени нещо? Просто стадото си е стадо! Някой свирна и всички потеглиха! Къде бяхте 20г, когато имаше далавера и странични доходи, кютахте си! Сега като се предизвика политическа криза, какво стана? Каквото си надробим това ще сърбаме! Сега да духаме супата отново остана за нас! Честито!!!
Марешки иска оставките на съветниците от ГЕРБ в ОбС, готов е да поеме управлението на Европроектите на Варна
2013-03-16 18:31:50
Коментар: Марешки оправи си плочките пред болницата в Младост, после мисли за евро проектите на Варна!!!
Един от тях ще е следващият кмет на Варна
2013-03-09 13:51:09
Коментар: Какво се промени освен времето след протестите, стана по топло. Заплатата ли дигнаха? По-лесен стана живота ли? Какво се промени? Дали падна само една представителна фигура само? Повече евро фондове ли се усвоиха? Повече прозрачност ли има? КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ЗА НАС? Май си направихме мечешка услуга? Кой подведе хората за оставка на кмета и общинския съвет? Кой призовава да не се иска оставката на ОС? На кой обслужват интересите тези псевдо ръководители на протеста? Какво ще направят те за Вас? Защо искат да се свалят данъците? Защото имат няколко хотела на св. св. Константин и Елена? Защо да пада данъка за хотилиерите? Защо не дигнат заплатите на служителите си? ЗАЩО МАМИТЕ ХОРАТА?

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook