Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna_nick

«1234»

Жители на кв. “Левски”: Зорлем ще допуснат второ “Аспарухово” със законно строителство
2017-09-20 14:05:16
Коментар: Спирт - Не, определено НЕ! Просто трябва да прочетете между редовете. Против застрояването съм, както и отнемането на зелени площи. Просто не може да има коментари - тоя квартал има много пенсионери, нека да строят....?!??
Жители на кв. “Левски”: Зорлем ще допуснат второ “Аспарухово” със законно строителство
2017-09-20 13:08:42
Коментар: Типично е за българина да гледа чуждото и да плюе. Съвсем по-нормално е да не мисли и да действа. Може би всеки сам си преценява къде да живее и какво да прави ? Ако нямаш пари да си купиш жилище във центъра, не е приятно и прилично да говориш глупости и да обясняваш че си си взел жилище на 200 км от Варна, понеже там имало много хора и нямало къде ад се паркира. Като обичаш широкото, спокойното, и да имаш къде да спираш си живеееш на село - оК, личен избор. И къде учат децата >?< никъде? пътуват 200 км до училище? Къде работиш ти? никъде? пътуваш 200 км ? Дам..... НО, нека плюем както най-добре умеем.
Жители на кв. “Левски”: Зорлем ще допуснат второ “Аспарухово” със законно строителство
2017-09-20 12:54:31
Коментар: Аз не разбрах какъв е проблема ви с кв. Левски ? "пенсионерски квартал" ?? Ами то не е ли до време това ?? Тесни улици и лабиринити ? ми то има хубави широки улици , чакай да се сетя къде .... ?? Иначе определено в гръцката всичко е точно, широко и 3посочно. Абе вие добре ли сте бе хора? Всичко ще се оправи, но ако живеете във село незнам си кое или още по-далеч ( за да сте на широко и да има къде да спирате и да имате широка улица ) няма какво да се оправи.. нали се сещате? ей , аман значи. Дай като има пенсионери в квартала да изрежем канализацията и да махнем улиците , да правим бедствия и да гледаме как да си угодим за година/две.
Идея: Обвързват получаване на допълнителни помощи с ходенето на децата в училище
2017-08-31 13:00:38
Коментар: Това няма как да стане. Циганите не получават помощи ( "децата им" ) = няма да гласуват. Ако няма гласове = политиците не се връщат на власт. Пък и така като се замислим = Така младото поколение ще вземе да поумнее ако ходи на училище ??!??! Това не е нормално..... как ще учат децата, вместо да крадат, убиват и да просят. То всичко е навързано.
70% от повикванията в Спешната помощ не са спешни или са фалшиви
2017-08-31 12:55:47
Коментар: А останалите 30% - реални и спешни случай - реакция = 0000000 . Колкото по - спешен е случая, толкова по зле за човека. Пълна трагедия е спешната помощ. Фалшив или реален случай , няма никаква реакция. Дори си мисля че голяма част от тези 70% са били реални , но след като бърза помощ реагира след ден/два.....то няма случай . Ами как да има бе..... то беше за миналата седмица..... Ей, умряла работа.....

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook