Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petar_petrov2004

«1234»

Станишев: Не бързайте за предсрочните избори
2014-05-29 17:16:59
Коментар: Много ти е голяма устата Сергей. Я поискай вот на доверие от народа и да те видим тогава как ще се прибереш в къщи като насран. Извинявам се за грубия език.
Експерти: Най-много със 130 км/ч по магистралите
2014-04-02 13:17:38
Коментар: И на 20км. в час да я направите пак ще има злополуки. А нима някой кара в града с 50 км. Вие не карате ли по улиците не виждате ли какво става? Трябва да се съобразяваме с условията на пътя и атмосферните условия. Много по безопасно е да се движиш с потока автомобили а не с разрешената скорост. По-бързо или по-бавно създава предпоставки за ПТП.
Закъсаха за персонал пред сезона на морето
2014-03-30 09:55:05
Коментар: Навсякъде трябва да има недостиг на работна ръка. Трябва да се научим да не ходим да работим без пари. Да ги видим тогава как ще дават по-големи заплати и по-добри условия на труд. Ако искат работници трябва да се замислят за европейски заплати нали ние сме "ЕВРОПЕЙЦИ".
Депутат в сблъсък с пътната полиция
2014-03-28 11:32:17
Коментар: А защо на автомобилът му трябва да има стикер, че е депутат? Нека му съставят акт и за това. Законът трябва да е един за всички па било то и депутати. Учудвам се още как така не им е дошло на акъла да имат имунитет и по пътищата. Я вземете та си гласувайте такъв. Как така ще ви развалят настроението катаджиите. Предлагам полицаите за награда. Нека началника да ги награждава такива и то парично. Така и корупцията по пътищата ще намалее. Вместо да вземе от нарушителя ще си вземе процент от глобата.
Кметът в отговор на поисканата му оставка: Ще си съставя сам становище
2013-02-20 11:26:35
Коментар: Махни се достойно както го направи Бойко Борисов. Шапка му свалям, че е един истински мъж. Отива си с достойнство. Ако си мъж докажи го. Не те искаме и теб.

«1234»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook