Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Danichka

«123456789»

Читател сигнализира за изсъхнали дръвчета на бул. "Левски" във Варна (снимки)
2019-10-30 10:25:59
Коментар: Естествено че ГЕРБ усвояват парите! Те преобладават в общинския съвет и в управлението на града. Хайде стига лицемерие, ГЕРБ са 12 години във местната власт и вечно някой друг им е виновен.
Портних: "Надявам се, че платеният вот няма да надделее, да го кажем така, и следващата неделя"
2019-10-30 10:20:18
Коментар: ГЕРБ се оплакват от платен вот от Костадинов? Да се смееш ли да плачеш ли. Явно алкохолът не прощава и на Портних! В неделя - в СИК-овете преобладават членове на ГЕРБ, а няма нито един член на Възраждане! Станете доброволни застъпници, помогнете поне частично за честни избори.
Забраняват достъпа на автомобили в Морската градина?
2019-07-01 14:58:01
Коментар: Напълно подкрепям предходните коментари! Морската трябва да остане без автомобили вкл. и до Делфинариума и след това. Не може да си държим постоянно децата на каишка! И те имат право да играят и да се набягат. За всичко друго мислите, само не и за децата! Какъв е проблема да се паркират колите на платен паркинг в началото или извън градината. Хем искате на зелено, хем искате да не си размърдате д-тата и да вървите 50 метра. То така не става. В началото на алеята над Хоризонта има паркинг. Навътре в Морската няма място за автомобили. Някъде го писах и ще го повторя- ако има инвалиди с ТЕЛК- могат да ги допускат да бъдат закарани до някъде. И веднага автомобила да се извежда. Общината трябва да се замисли и да направи някаква организация, а не да се оправдава заради една шепа хора, които се мислят за привилегировани.
Повдигат обвинение на шофьора, който премаза дете на паркинг в Морската градина във Варна
2019-07-01 14:43:49
Коментар: Никакви паркинги в Морската не трябва да има! Ние какво детство имахме- само навън играехме. А нашите децат трябва да са 24 часа на каишка. Никъде не можеш да ги пуснеш да се набягат. Как ще се развиват така. Една Морска градина имаше- и нея им отнеха! Какъв е проблемът- има паркинг под булеварда в началото на алеята. Да си оставят колите там и да влязат в градината пеша! Ако някой е инвалид- има ТЕЛК- добре - ще влязат временно да го закарат и после- навън. Като искате на зелено- ще си размърдате малко задниците и ще отидете пеша!
Младеж отвлече за кратко 19-годишна варненка
2019-04-26 09:05:07
Коментар: Морски, не е така, може би има и такива деца, но са малко. Недейте да унижавате децата. И аз така мислех, но, дъщеря ми е на 15 и смени две училища. В старото до 14 нямаше нито едно дете, което "се пере", в новото има една двойка в класа, за която не е сигурно, но може би. Наистина, покрай хормоните в храните с около 1 година се е смъкнал пубертета. Но то и по нашр време, по соца, също имаше такива по-едно-две на випуск. Не гледайте Сузанити и подобни, това за тях е бизнес.

«123456789»

VIP
Периодичен инструктаж на персонал на повдигателни съоръжения
ЦПО Виктория-ПМ, провежда ежегодна проверка на знанията на персонала на повдигателни съоръжения: 1.Телфер- 1 година 2.Машинист на ПРП – 1година 3.Машинист на кран – 1година . 4.1. Прикачвач – такелажник...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook