Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 4itatelka

«67891011121314»

Хор и трима свещеници венчаха Младенов и Гергана
2011-08-23 10:47:49
Коментар: "Хор и трима свещеници венчаха Младенов и Гергана" После трима адвоката ще ги развеждат....постановките не издържат дълго. Могат хората крадат пари от хазната, ние като не можем само плащаме да има за тях.
70 повиквания са изпълнили екипите на Центъра за спешна помощ във Варна тази нощ
2011-08-05 22:42:36
Коментар: Е защо триете коментарите, все пак хората от село (СЕЛЯНИ) трябва да се информират?! Нали интернет е предимно за тях?! Общуването не им се отдава :) face to face :) Все пак такива бисери имат по медицинските въпроси :))) Бачкат - зидат, мажат, носят, кърпят, режат :))))))....така е от бачкатори в таз държава сме на това положение. цитат " А иначе-какво чакате хора?За 5-600 лв. няма как да ви лекуват качествено.Кога ще го проумеете?" Е как нали бачкат?!
70 повиквания са изпълнили екипите на Центъра за спешна помощ във Варна тази нощ
2011-08-05 11:19:58
Коментар: На територията на Варна работят две спешни отделения – в болница „Света Анна” и в терапевтична болница, които приемат граждани, независимо дали са осигурени или не. Колко е относително това изречение само......
20-годишно момче се самоуби, скачайки от Аспарухов мост
2011-08-04 13:33:33
Коментар: Ето затова трябва да се говори с децата, за да не се стига до такива трагични решение от тяхна страна. Съболезнования на близките!
Дали пропуски за детска градина за алеята до зоокъта
2011-08-04 13:32:31
Коментар: Глупости! Мангала на бариерата обеснява, че е забранено пред Хоризонт, там не можело....явно след Хоризонт на тревата и под дърветата може. Пропуска е по "симпатия май"... всяка вечер си има паркирани коли след Хоризонт /колите с лепенки дете в колата с детски столчета - нормално майки с деца са/, на въпрос към "портиера" - Защо!?, отговора е : " Те на тяхна отговорност, ако мине паяка ще им дигне колите?!" Някои да е виджал паяка в Морската, аз в града не съм го срещала да не говорим пък там да отиде?! На въпрос "Паяка къде е? И паяка 20 коли не може да дигне на веднъж!?Какви паяци тук, какви глупости говорите?!", той казва "Незнам колко са и от къде са минали.....от тук не съм пуснал 20 коли?! Всеки сам си отговаря за колата" Питам за пешеходците кои отговаря? Добра констатация с този цитат, но...?! Резултата къде е? "Въпреки въведените ограничения обаче предвижването на пешеходците, които отиват на плаж или на разходка в Морската градина, остава затруднено от автомобилния поток по алеята." За кого точно го въведоха това ограничение, след като пак да те блъснат шанса е 90 % най малко... След 20 часа вече няма никои на бариерата! ! ! Дигната бариера, минава се спокойно. Сами си правете извода що за контрол има.

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.9 + 1.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook