Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на planineca

«234567»

Жители на „Левски" възроптаха срещу детски площадки във Варна
2016-01-20 10:38:05
Коментар: Понеже знам, че част от общинската администрация чете тук, своего рода ще заявя писмено своето и на редица мои "съселяни" желание да се спре изграждането на детски площадки в градските части на Варна и да се обърне по-голямо внимание на "село" Виница. При нас няма да имате подобни проблеми - няма да обжалваме, даже ще спрем да се жалваме, че няма къде да играят децата. А вий... вий сте идиоти!
Десетки коли пострадаха от дупка на Аспарухов мост
2016-01-08 09:46:23
Коментар: Внимавайте и на Приморски, преди светофара на басейна в посока гарата. Колата се накланя на една страна, като влезе в дупката. А за крайните квартали да не отваряме дума. Ама то така, на българите все снегът и дъждът са ни виновни, Нещо като калпавата ракета и космоса...
Шофьори недоволни от задръстванията заради преграждането на бул. „Владислав" до Автогарата
2015-12-08 23:07:51
Коментар: "Опасно, защото шофьорите не спазват предимство и завиващите са уязвими от минаващите направо и в едната и другата посока" Gevich, искрено се надявам, че се опитваш да кажеш нещо друго, различно от това, което си написала. Просто от думите ти излиза, че завиващите са с предимство. С предимство, освен движещите се автомобили по булеварда, там бяха единствено пешеходците. Друг е въпросът, че ако всички спазваха ограничението на скоростта конфликти много рядко биха се случвали на подобни големи кръстовища.
Свършиха регистрационните номера за автомобили във Варна
2015-11-17 17:27:30
Коментар: Nina, поздравления за коментара! За съжаление това тук скоро няма да се случи. Да не казвам никога... В Белгия с очите си съм виждал как човекът си сваля номера от едната кола и си го слага на другата, която му беше по-удобна в случая.
Труд вместо физическо в професионалните гимназии
2015-07-30 13:44:59
Коментар: Тош, съвсем не мисля, че определението ти "айляци" отговаря на реалностите. Завърших в края на миналия век, като по мои наблюдения днес в езиковите гимназии се учи дори повече от преди. Това не означава, че в техникумите не се учи, дори напротив. Зависи си от човека, не от училището (автото е друга бира :)).

«234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook