Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на As renunta

«123456789»

Трети пореден протест срещу уволнението на управителя на ВИК-Варна се проведе в морската столица
2013-07-22 16:15:24
Коментар: извинявам се за грешката, да се чете- ... ащо нещо лошо ли има, че един инж. или юрист взема 1000 лв. заплата ?... За всички като дидо, които коментират без да знаят нека да прочетат това- http://www.slovo.bg/old/prs/nesmenar.htm ще открият себе си. Излез, протестирай, отстоявай своето, а не само като мишка да стоиш в къщи и да коментираш из форумите.
Трети пореден протест срещу уволнението на управителя на ВИК-Варна се проведе в морската столица
2013-07-22 15:50:25
Коментар: dido, ами да ще вземат по 1000 лв висшите служители в дружеството, защо нещо лошо ли има, че един инж. или юрист взема 100 лв. заплата ? Ами вземай и ти толкова !!! Пуста му българска завист... Заради такива завистливи копелета никога няма да се оправим !!! Грешна ти е информацията за работното време и използването на служебните коли !!! Това беше при Русев ! Лесно е да се обвинява сегашното ръководство, което оправя бакиите на предишното. Протестирай пред МРР, защото ВиК е 51% държавно основната сума идва от държавата, а тя нехае. Защо никой не протестира срещу новите назначения, които се гласят ? След Вълканов идват заместници турци от ДПС. Никой не иска ДПС, защо не се протестира срещу това ? Персонала е 1600 човека, защото обслужва цяла Варненска област. Едно е град Варна, др е област Варна, която включва- Суворово, Дългопол, Провадия, Аксаково, Варна, Вълчи дол и куп малки селца.
Служители на ВиК – Варна заплашват с гражданско неподчинение
2013-07-18 18:22:36
Коментар: А защо няма ? Няма, защото когато пое Вик дружеството беше с 15 млн задължения натрупани при Русев. Как да се върнат тези задължения ? И сега след като го стабилизира и го изведе на печалба отново ще го махнат, за да може някой да си върне заема от 3млн. Тези пари ще ги плащаме всички ние варненци !!! А кой е този някой сами се досещайте.
Водни бунтове във Варна
2013-07-16 16:38:22
Коментар: Да и от скоро е започнала процедура по събирането на задълженията. Абонат с над 3 не платени сметки отива на съд, другото което е не забравяй, че ВиК Варна при Русев беше с 15 млн на загуба. Вълканов е отново управител от 1 година, а за този период на дали могат да се съберат 15 млн задължения, камо ли да се излезе на печалба за да има средства за подмяна на водопровод. Ако всеки си плаща сметките редовно, а не ги влачи по 5-6 ще има пари в дружеството. Също така държавата е мажоритарен собственик и като такъв 4 год при Боко тя нехаеше за града ни !!!
Борисов: Орешарски незабавно да пусне магистрала Тракия
2013-07-12 11:21:58
Коментар: Борисов първо да се яви на работа !!! Не е избран от народа да си стои в къщи.

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook