Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на slown

«8910111213141516»

Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-22 16:02:54
Коментар: За каква жилищна зона говориш, опитваш се с някакви смешни доводи да защитаваш недостатъците на Синята зона! Ти в районите в които хората имат най-много работа известно ли ти е, че много трудно се намират места въпреки Синята зона и се налага да пообиколиш все пак! Пък и не е твоя работа да ми казваш къде точно имам работа в зоната. Недоизмислена е все още тая зона, а казуса в който бях изпаднал е несправедлив! Да направил съм каквото трябва още тогава за да не изпадна пак в подобна ситуация, но несправедливостта си е очевидна!
Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-22 15:05:16
Коментар: Я ми посочи къде е записано, че при въведен грешен номер пак подлежа на глоба - https://www.varnaparking.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0#%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5 ? Процедурата за заплащане няма какво да ми я обясняваш, обясни ми как да си взема платената глоба обратно, при положение, че все пак съм си платил престоя! Пък за търговските обекти, за...и тая работа, погледни ги на картата и ще видиш, че има цели улици където такъв няма и докато намериш що пък да не мине някой чичко и да ти сложи скобата! Скатаха едни пари от апарати, това е истината! Значи по Европа и Америка са най-глупавите на света, щото от 70 години ги ползват паркинг апаратите и действат безотказно и справедливо!
Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-22 12:04:45
Коментар: Благодаря ти Име, за образователната лекция на тема копи - пейст на смартфона, видиш ли явно има какво да научим от теб. :) Нямаше нужда да се хабиш цели 2 поста! Отлино грамотен съм, както писмено така и смартфонно! ;) Коментирах ти грешка, която направих в самото начало на тази Синя зона, просто написах смс на ръка, натиснат съседен бутон по невнимание и така... Какво общо има с грамотността това? Служителите също коментираха, че е много често срещано при тях ежедневно! Честно е да си има процедура за това, в крайна сметка парите си ги дал , нали така?
Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-21 22:45:48
Коментар: Име, занимавай се с лекарските си утопии и не се занимавай с грамотността на хората!!! Грешката е в човешката природа и е нормално да се греши, когато пишеш на телефона си! Само защото някой е решил, че сме супер развита нация и всяка баба и дядо имат телефони, че и смартфони и е решил поради тази причина да не постави нормални приети и използвани в цял свят апарати за плащане на време за паркиране, не означава, че са в правото си да скубят хората за това, че са допуснали грешка! Така или иначе съм им платил! Трябва да си има съответна процедура за тези случаи, но те са алчни и мързеливи и не им се занимава, защото хората в този град са 'крепостни селяни' на общината си! Трябва да започнем да ги съдим и най-вероятно ще го направя ако пак ми се случи!
Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-21 10:12:50
Коментар: Ами скромно е да, имайки предвид, че по собствените думи на служителите половината глоби са просто заради грешно изписан номер в смс-а (объркана цифра или буква), но глобата си била глоба понеже не съм платил за точно тази кола, нищо, че не могат да ми посочат къде е колата за, която уж съм платил, и без значение че съм пратил даже 2 смс-а! Не ми махнаха скобата докато не си платих естествено. Подобно нещо никъде по света не биха го търпяли ама ние сме си ние.....прекалено много търпим!

«8910111213141516»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook