Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Knowledge_is_power

«910111213»

Изследване: Зехтинът убива рака
2015-02-22 23:04:02
Коментар: penata - правописа никога не ми е бил от силните страни... ама като ти гледам коментара и ти не си от най-образованите... (абсолютно не по темата и с някакъв опит за цензурирано псуване) На този етап химиотерапията е много по ефективна от канабиса, но е вредна. Прав си че Марихуаната има голям потенциал но почти никоя компания не се занимава с нея поради простата причина, че немогат да патентоват растение и няма да спечелят пари...
Изследване: Зехтинът убива рака
2015-02-22 19:33:09
Коментар: За последната една година публикувахте поне 30 статий за неща който "убиват" или "може да убиват" ракови клетки... То май само цигарите не го убиват тоя рак... Аз направо се чудя как още съществува... Преди няколко месеца публикувахте статия че дори водата може да лекува рак... Немога да разбера едно нещо.... пишете глупости просто за да си запълните сайта или аз не съм разбрал че говорите за истински раци... ?
Министър Танев: Абсурд е да се влиза с матура в университетите
2015-02-19 16:44:32
Коментар: Еми от части е прав... В Европа никой не влиза в университет с матура... Те просто наричат изпита с друго име... И защо подяволите всичко се сравнява с останалата част от света... Дори и системата им да работи без матура, това не означава че същата система ще е ефективна в България!!!
Варненец е на път да направи революционен двигател с водно горене
2015-01-15 02:34:43
Коментар: Пълни глупости 1-во. За да използваш вода в такъв двигател или трябва да я загрееш и с турбини да превърнеш енергията в механична(което изисква енергия), или да отделиш водорода(което изисква още повече енергия). 2-ро. Водородни двигатели използват совалките за излитане, но те използват водород а не вода...(извличането на водород е много скъп процес) 3-то. Дори и да е възможно създаването на толкова малък двигател, никой няма да го пусне за серийно производство поради простата причина че с малки модификаций този "водороден двигател" може да стане "водородна бомба"!!!

«910111213»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook