Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Cool4eto

«123456789»

Варненски мотоциклетист започна подписка за обезопасяването на булевардите във Варна
2019-06-18 21:14:29
Коментар: Виктор, “беше казал някой” не е критерий дали е истина или не е, защо няма никъде информация с колко се е движел, и защо винаги всичко се прави след дъж качулка, не преградите и стените, ще научат българина да кара, вчера карах и един моторист караше като луд между колите, стигайки светофара седеше буквално посредата на кръстовичещето при червено и точно на сливница и така на два поредни светофара, движеше се с минимум 80 при ограничение 50, писна ми да чета как другите са им виновни на мотористите, при условие че те самите не се пазят и накрая реват за прегради
Варненски мотоциклетист започна подписка за обезопасяването на булевардите във Варна
2019-06-18 15:33:59
Коментар: Никъде не видях във всички новини, с колко е карал загиналият моторист, във фб също някой като попита се избягва въпроса, защо никъде не се казва с колко е карал?? Или просто на всички ни е ясно как една кола, макар и да е правила забранена маневра не може да "помете" (както беше написано в едната новина) моториста, който се е блъснал в колата. Съгласен съм с Sea_Dog1, че не може навсякъде да има бетонни блокове, огради и какво ли не, само защото всеки си мисли, че може да прави каквото си иска!
Започна рехабилитация на малките улици във Варна
2019-06-06 13:07:19
Коментар: Дано улица “Дубровник” да влиза в плановете за ремнот
Само във Варна: Преграда с тревна площ между автобус и спирка
2019-06-04 14:15:51
Коментар: Първо тази спирка е от както 13ката минава от там+ това снимката е направена много некоректно, защото си има тротоар между двете градинки и съвсем спокойно може човек да се качи или да слезе на от/на тази спирка. Толкова ли вече няма за какво да пишете??
Болести по срамните части върлуват във Варна
2019-05-05 12:03:53
Коментар: Откога "джендър" (превод от анг на български "пол") е обида?? НЕ МОГА да разбера, българите толкова ли са прости, че една дума не могат да си преведат и се опитват да те обижат с нея. "Ти си джендър" (ти си пол) или както робиста джендърска държава - "пол държава" това нов термин ли е? Какво означава?

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook