Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на владимир

«123456789»

Руската държава поиска комплекса „Камчия“, за да упражнява „мека сила“ върху ЕС
2019-12-25 22:46:31
Коментар: едва ли има значение за управляващите на България кой им плаща. мисля че дори племенен шаман с кокал в носа може да си купи каквото поиска в България. по интересни са вицовете които ще разправят управляващите след сделката за да изглежда че влагат някаква собствена мисъл в историйките си. след години когато България е собственост на пореден пригладнял господин местното население ще разказва вицовете за "онова време". няма по долнопробен цирк
Путин: Русия е водеща в света по хиперзвукови оръжия
2019-12-24 22:42:13
Коментар: единственото нещо което е водещо и ще бъде водещо са парите. разпределението на отговорностите е сериозно нещо. по всяка вероятност не всеки би могъл да понесе такава отговорност. русия споменава за ненадминатите си оръжия.първият си въпрос е за какво са и. изглеждат неизползваеми. още преди повече от десетилетие сащ обявиха че разполагат с военна мощ за да унищожат всичко живо на планетата над 100 пъти. не виждам смисъл особена логика в това. кой ще унищожи втори път всикчо живо като вече е унищожено? камо ли още 98 пъти. кому са нужни отъжията на русия. или на когото и да било? доста обикновен и несложен въпрос. който би могъл да помогне за по адекватно използване на ресурсите на земята. икономическата политика на сащ колкото и да изглежда безумно погледнато от страни, все пак е по балансирана. в този смисъл въпроса за разпределение на отговорностите изглежда би трябвало да се преусмисли. и да не се натоварва русия с отговорност която я превърща в нещо което най вероятно не би искала.
Утре на места със слаби валежи от дъжд
2019-12-24 21:02:22
Коментар: да видим дали ще могат да познаят този път.за сега времето не е съгласно с прогнозите на синоптиците поне за варна.
Путин: Русия е водеща в света по хиперзвукови оръжия
2019-12-24 20:55:18
Коментар: аз не мога да знам как е в русия или пък как е в сащ. знам отчасти единствено това което се публикува по медиите. а то не би могло да се взема насериозно. просто живота е такъв. това което се вижда е че от сащ в русия отиде стивън сегал. нямам представа по какви причини. а то русия в сащ отиват вероятно по милион руснаци годишно. и всичките влюбени до уши в русия. няма правила. всеки прави това което му е изгодно. в какъвто и да е смисъл. знае се със сигурност едно. и то е че от хубавото никой не бяга.а обикновените хора не дават пет пари за оръжията на когото и да било.
Поздрав от английската кралица получи варненка за 100-годишния си юбилей
2019-12-24 19:36:47
Коментар: доста необичайно за кралска особа и то на такова високо ниво. навремето принц чарлз дойде до варна за да отиде в чифлика чукурово. голям интерес от двореца в англия към варна. на мене поне не ми изглежда като нещо друго освен желание за покровителство. само дето покровителството на такива години се иска от Господ.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook