Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на дядо Тиква

«123456789»

Учени предричат климатична катастрофа за Европа
2019-12-31 11:21:12
Коментар: Умните си имат едно на ум и си подготвят адекватни противомерки, а тъпаците хленчат. Адекватните противомерки са в промяна на сроковете за засяване и прибиране на добива, отглеждане на устойчиви сортове, гарантиране на достатъчен внос на отделни видове храни и т.н. Подобно засушаване е описано в Библията и е използвано от Йосиф , за да превърне фараона в едноличен господар на Египет.
Планът на Русия за курортния комплекс "Камчия" край Варна. Каква е целта?
2019-12-31 11:16:03
Коментар: СОК "Камчия" е регистриран по българските закони и НЕ ПРИТЕЖАВА никаква екстериториалност. От там и сега Русия се опитва да прилага "мека сила", но по икономическите полазатели на комплекса се вижда, че руската "мека сила" няма поклонници. Никаква екстериториалност Русия няма да получи и в бъдеще. Но балонът "Камчия" се оказа удобна тема за русоробите и рублофилите за оплюване на правителството за някакво несъществуващо решение и несъществуващи отстъпки на Кремъл.
Експертизите потвърдиха – при изборите за кмет във варненското село Бозвелийско е използвано обезцветяващо мастило
2019-12-10 18:31:16
Коментар: На село това минава, защото хората се познават и се знае кой за кого ще гласува. В града, където хората не се познават този номер е неприложим.
Военноморският център на НАТО във Варна ще бъде с неголям състав
2019-11-28 20:57:53
Коментар: Отлична идея! Черно море е затворена акватория, в която всяка точка се бие от бреговата авиация и бреговите ракетни войски. Постъпилите в НАТО безпилотни самолети за наблюдение и разузнаване облекчават здачата по контрол за движението на военни кораби в Черно море и целеуказани ако е нужно. Така остава задачата за координиране на действията на ВМС на Румъния, България и Турция при необходимост. Всеки голям боен кораб на НАТО, останал при военни действия в Черно море , ще бъде обект на атаката на руските крилати ракети и авиация. Затова такива корби ще навлизат през Босфора само за демонстриране на сила и подкрепа при руски опити за хибридна война и за усвояване на ТВД. Това, че Русия има база в Севастопол не е плюс, защото тази база ще бъде първата цел на масиран ракетен и авиационен удар при евентуални военни дейстия. Който е запознат с военно- морската история добре разбира това.
Каква е съдбата на българските моряци от Варна, обвинени в контрабанда в Гърция? (видео)
2019-11-28 20:39:54
Коментар: Робист, с приказки " на аба" да решаваш човешки съдби е нечовешко.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook