Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bebolina74

«12»

Пламен Манушев: БСП избраха Бозов, за да им вади кестените от огъня, а някой да управлява отгоре
2013-07-03 17:10:11
Коментар: А г-н Манушев не симпатизираше ли доскоро на БСП?????Защо властимащите се обръщат като фурнаджийска лопата,както им е изгодно????
Приеха промени в приема за детските градини и ясли във Варна
2013-02-06 11:07:22
Коментар: Според мен трябва да се въведе точкова система.Какви са тези лотарии,какво е това "Чудо"???? Нашето дете също беше прието без протекции от раз в детска градина преди няколко години,но ми се струва,че не е този начина за класиране на децата. Плащам си осигуровките на държавицата ни,които отиват незнайно къде,а после и ако не ми приемат детето,би било недопустимо!Хубаво е поне,че Общината "служебно" ще си набавя информация за здравни и социални осигуровки,защото преди не го правеха.Познавам не 1 родител,който си набавяше фалшива бележка от познат,който има фирма,че работи при него на трудов договор,която представяше в комплекта документи за кандидатстване.След това детето на същият е било приемано....Имам и други приятели,които работят като "луди",на ТД,но не им приеха децата.Нямаха на кого и да ги оставят,защото бабите и дядовците също работят.Плащаха за частна градина.Та какъв избор имат????? В нашата група има толкова родители,чиито деца са приети с предимства и не можеш да им вземеш 1 лев за ремонт или нещо допълнително, необходимо за групата(не е да нямат финансови средства....).Яд ме е на такива хора,защото смятат,че Общината/държавата им е длъжна...ами тя ли им го е направила това дете и тя ли ще го изгледа???Претенциите на хората,чиито деца са с предимства са адски много! Аз съм щастлива,че детето ни беше "късметлия" и вече 3-та година ходи на градина! Искрено се надявам правилата за прием да претърпят още повече промени. За мен тези не са достатъчни!

«12»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 3.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook