Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на варненец

«123456789»

Пет домашни кучета убиха 39-годишен мъж
2019-06-07 14:35:20
Коментар: Що за Сталинстки мисли????Няма човек(куче),няма проблем...Кучетата са пазачи...що е дирил този човек там рано сутрин "на метри от къщата" въпреки,че знае за кучетата?????? Значи докторът ,който хладнокръвно застрелва с незаконен пистолет човек е прав...а кучетата-пазачи криви...Не живорните,а собственикът трябва да понесе отговорност,ако не е поставил предупредителни надписи в имота си.....ако има такива виновен си е "разходкаджията".
Продължава втора обработка на тревните площи във Варна срещу кърлежи и комари
2019-06-06 10:49:21
Коментар: А тревните площи на парка Паметник на Съв.армия не са обработвани нито един път ...и не са косени нито един път.Тревата гъмжи от кърлежи,а бурените задушават новозасадените дръвчета.
Варненци излизат на протест срещу насилието над животни
2019-05-20 13:16:31
Коментар: Хищниците убиват за да се нахранят,като убиват най-слабите и болните.Именно така се контролира здравето на популацията,а дори и околната среда(пример "Вълците на Йелоустоун")Ловът и особено трофейният лов унищожава най-здравите индивиди!Понятието жестокост важи САМО за човека...само той убива за удоволствие!!!! А домашните животни???Та какво каза за добрият стопанин....той коли по-леко,а?Ти колил ли си животно,което си хранил от ръка и то да те гледа в очите????А можеш ли да го направиш?А фермите за кожи,където за кефа на кифлите гинат стотици животинки????
Варненци излизат на протест срещу насилието над животни
2019-05-20 10:59:53
Коментар: Има нещо сбъркано в нас хората....Убиваме за удоволствие(т.н. лов) и го наричаме спорт!?Тези призвани да лекуват животните(ветеринарите) не се поколебават да ги убият(пардон-"приспят") и да вземат добри пари за това,Създаваме концлагери за животни и ги наричаме "приют",Отглеждаме ги,те ни се доверяват и ни смятат за техни богове,а после им режем главите,гледайки ги в учудените и пълни със сълзи очи за да си напълним търбуха с тяхната плът..... Само,който никога не е обичал истински може да причинява това!
Кафето става вредно за сърцето чак след шестата чаша
2019-05-13 23:32:04
Коментар: Кафето не е вредно дори и след 10 чаши!!!Кофеинът няма токсична доза!!!Всичко са празни приказки...науката сочи обратното...наркоманията касае марихуаната(която няма доказан нито един полезен ефект),а не кафето!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook