Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Atanasova

«123456789»

14 плувни басейна са проверени от РЗИ-Варна за седмица, няма нарушения
2019-08-13 09:01:56
Коментар: Някой дали е проверил басейна на Дом Младост? Тонове препарати - не се диша от тях. Плочките на горния басейн са зеленясали и са лигави. Когато попитах защо водата на басейна е зелена ми отговориха, че това било от водата. Ай де стига бе! Водата зелена ли е? Мръсотия бъка от буболечки, настилката се рони. Смрад на мърша наоколо. И тава е постоянно! Е спрях да ходя с децата. Отвратително е.
90 % от прасетата в частни дворове във Варненско вече са заклани
2019-07-26 09:24:19
Коментар: Що за идиотска държава сме бе? Как може да сривате поминъка на хората? Не се ли наядохте? То не бе пилета болни, то не бе крави - болни, продължихте с козите. Сега ударихте и прасетата! Що щото никой не ще замръзеното месо от години някъде си да купи. Купувам от магазина защото нямам двор както и прасе отзад. Тренажирам го, а то зелено и се разпада дори. Това ли е проблема? Да купуваме зеленото месо! Едно време никъде нямаше болести и хората си гледаха животни спокойно! И сега купувайте отровното месо, то е по хубаво! Няма болести по животните! Избиха се без причина хиляди животни! Въпроса е до кога ще се пълнят джобовете бездънни на ония дето искат това? Не преядохте ли? Жалко за народа и децата ни. Все по зле ще става!!!
Трима лекари и посредник издавали фалшиви решения на ТЕЛК за 3 000 лв.
2019-07-01 08:57:02
Коментар: "Освен парите получават десетки и стотици социални услуги".... Глупости!!! То големите привилегии - финансова подкрепа, като най малката е 24.63лв. като за над 90% е 87лв. Винетка и облекчение в данъка. То наистина стотици привилегии. Но може да са това, но да ги получават и възползват наистина болните хора.
Градският транспорт във Варна търси жени шофьори
2019-05-29 12:08:52
Коментар: Защо пенсионерите имат две линии/карти? За определен период имаха и три! Една не им ли стига??? И защо е само 2/два/ лв.? Моите уважения за дългото работене и заслугите им, но смятам, че една линия е пре достатъчно и цената да е минимум 5 лв. Сутрините, както и вечерите е кошмар по автобусите и тролеите! Пълно е с възрастни, които все за някъде бързат и те. И като се връщат вечер от разходки, ама да седнели щото били уморени. А работещите те не са ли?
Лютви Местан обжалва гаранцията си и забраната да напуска страната
2019-04-24 09:13:25
Коментар: Колко долен, нагъл и арогантен трябва да си? Знае, че е виновен, предизвиква катастрофа, умира бебе, стои безучастно и гледа! И накрая подава жалба срещу мярката! Нямал пари, от де накъде ще му отнемат книжката, как така няма да излиза извън страната! Винаги ли мазните политици ще се отървават? Отвращавам се! Това не е държава......

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 2.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook