Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на killmore

«2345678910»

Ликвидират такситата "Копърки"
2013-12-02 17:47:57
Коментар: Aheloi, ето какво би следвало да разберете от предишния ми коментар. Подобен вид законово неуредена дейност, каквато предлагат въпросните "таксиметрови" шофьори, трябва да се следи и спазва не само от съответните компетентни органи, но и от всеки гражданин, който иска да се "топъл и добре миришещ автобус". Всеки лев, който "те" наливат в сивия сектор води до поне няколко негативни ефекта: - върху този лев няма да бъдат платенни данъци (пр: видим ефект - лоша инфраструктура поради недостиг на средства); - върху този лев няма да бъдат платени осигуровки (пр: видим ефект: лоша здравна и пенсионна система); - този лев автоматично е отнет от приходите на лицензираните транспортни компании (пр:видим ефект - "50 годишен автобус икарус със пътници, чиято хигиена е съмнителна и температурата е нула келвина"; освободени служители, а тези които работят са на изключително ниски заплати). Т.е. тук въпроса е не да се бори проявлението, а първопричината за проблема. Това, уважаеми българи, изисква промяна в начина на мислене, нещо което за съжаление е крайно неосъществимо към този момент.
Ликвидират такситата "Копърки"
2013-12-02 08:40:26
Коментар: А тези които карат по маршрутите на различни автобуси и крадат пътници? Тях как и кога ще ги изловите?
Преградиха спирка с мантинела във Варна
2013-09-26 22:37:55
Коментар: На мен ми е чудно, как на тия дето са го изпълнили не им хрумна, че нещо не е наред. Нямат ли поне една мозъчна клетка, която да бие камбаната?
Строят още 5 км от магистрала „Хемус”
2013-08-29 11:13:46
Коментар: @Tromto Коментирах цената тъй като сравних цените с тези за Тракия - лот 2,3 и 4. Общата дължина е 115км а цената почти 700 мил. лева. От там излиза, че 1км е струвал средно около 6 мил.лева (за всички ленти, и прилежащата инфраструктура). Вярно че Хемус е по-сложна за изпълнение, но точно в тези 5км не виждам какви сложни инженерни съоръжения трябва да се изградят, които да увеличат цената двойно.
Строят още 5 км от магистрала „Хемус”
2013-08-29 10:02:17
Коментар: Това е най-новото. Има го на сайта на АПИ. http://www.api.bg/index.php/bg/prescentar/novini/utre-startira-stroitelstvoto-na-uchastka-belokopitovo--kaspichan-ot-am-hemus-i-naj-golemiya-pten-vzel-u-nas/ Ще достроят още 5км до разклона за Търговище.

«2345678910»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook