Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Сбъркан

«1234»

Новите плочки на "Независимост" осеяни с мазни петна от дюнери
2015-08-19 13:07:41
Коментар: Особено лятото центъра трябва ежедневно да се: мете, третира със слаба киселина където е нужно за да се премахнат дъвките и да се мие с препарат. Аз не знам освен първото друго да се прави по него (ако съм в грешка моля да ме поправите). Когато се построи нещо то трябва да се подържа, какво остава гражданите да тръгнат с обезмаслители и парцали по центъра понеже общината не желае (или няма финанси) да си поема отговорностите.
Българите, успели в чужбина - някой чувал ли е за...
2014-02-01 18:26:51
Коментар: До qdosanata страхотен коментар. Радвам се, че толкова бързо се е намерил някой да потвърди колко вярно е написаното. Но нека не се залъгваме ако тези хора бяха в България щеше да е същото, защото при нас все още думите бизнесмен емигрант и успял са срамни и те заклеймяват в обществото.
Родители на деца от ОУ „Захари Стоянов”-Варна искат МГ да се изнесе в друга сграда
2012-04-05 00:23:05
Коментар: Адресирам коментара си към участниците в дискусията КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ ГРЕША Родители искате децата ви да имат на разположение една прилична база защо тогава подписката е за изгонване на МГ а не е за преместване на ОУ З С в сградата на спортната гимназия Нали сегашната сграда е строена за гимназията а втората за ОУ З С Защото сградата на спортната гимназия е в окаяно състояние? Казвате че вие лично сте ремонтирали 3 класни стаи Да без да съм стъпвал в сградата на МГ повече от 3 години мога да предположа че това са стаи 102 103 104 които се експлоатират единствено от ОУ З С тъи като в тях се помещават 1 и 2 клас на чилището Предполагам че вие не сте и чували за практиката приетите в 5 клас деца в МГ да бъдат настанени в най-окаяните стаи с идеята родителите да ги ремонтират За 8те години възпитаник на гимназията съм бил в колектив ремонтирал 4 стаи Родители като посещавате родителските срещи в училището не минавате ли покраи новопостроения медиен център от МГ не минавате ли покраи 7те компютърни зали на МГ Кой поддържа апаратурата компютърния администратор на МГ или г-жа Колева Съгласен съм че всичко трябва да се прави за децата Но при положение че за 8 години съм прекарал ФВС в салона на гимназията точно 2 пъти играли сме футбол в тенис корта при 30 см сняг и съученици са били наказвани понеже са се топлили в колите си докато е трябвало да са навън в снега а вашите деца понеже са малки са в салона който винаги сме им отстъпвали понеже са по-малки Да се твърди, че ученици на ОУ З С са принудени да играят навън го смятам за меко казано смешно и обидно Относно преблема с недостатъчното място ви питам как е възможно в МГ да има фиксиран брои ученици и паралелки и мястото да стига а ОУ да приема повече и повече ученици и след това да се оплаква от собствената си некадърна практика Защо преди да предявявате необосновани претенции не се поинтересувате как работят делегираните бюджети на училищата и не потърсите отговорност за положението в което са децата ви от г-жа Колева/?

«1234»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook