Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на echka14

«2345678910»

Тежка катастрофа на пътя Варна-Бургас (обновена)
2016-08-08 15:35:32
Коментар: Не пътищата ни са убийци ,а възпитанието ни като шофьори прави много хора авто-самоубийци и убийци!Българина не зачита нито правила, нито знаци и нито маркировка!Той си мисли че е сам на пътя и всичко му е позволено.Нямаме възпитание нито като шофьори, нито като пешеходци!Полицията ни е подкупна,а правосъдие за шофьорите убийци няма!Когато сядам за волана на автомобила си преди дълъг път,винаги се прекръствам и Бог да ме пази!
Въоръжени взеха заложници в църква във Франция, заклаха свещеника
2016-07-26 15:59:07
Коментар: Е какво още трябва да се случи ,за да се предпреамат мерки и да се изслеят всички миггранти и се депортират от където са дошлиТо не бяха атентати,изнасилвания и провокации.Такова бездушие и незачитане на човешкия живот от страна на управляващите в уж цивилизована Европа граничи с цинизъм.С какво сегашните президенти на европейските държави се различават от Хитлер,Мусолини,Франко,Сталин и др световно известни диктатори?!?Все едно живеем във филм на ужасите и спасение от никъде не се вижда!
Нападателят от Ансбах е трябвало да бъде депортиран в България
2016-07-25 15:02:08
Коментар: Тежка била обстановката в Сирия.Та затуй да ги депортират в България ,щото нашата обстановка е много хубава.То ние и без военни дейстивая си мрем като мухи от немотия,само бежанци ни липсват.Директно да си ги депортират от където са дошли.Да си защитават родината и свободата си,а не да подпалват чергата на целия свят!Няма място за толерантсност повече ,ножът стигна до кокъла!
Виница, и от Стадион Варна до Златни пясъци без вода и днес
2016-07-25 14:43:24
Коментар: Авария има и на ул.Железкова 15.От вчера 24,07,16 сутринта, извира вода на самата улица и никой не си е мвръднал пръста от В и К да отстранят аварията.Обаждах се и на 112 където само ми казаха -"регистриран е сигнала ви".Улицата след прокопаването за полагане на тръби и без това е хлътнала посредата с почти 15см,а сега и тзаи вода ще я доразруши окончателно.До тази сутрин положението беше без промянта .Да се надяваме че през деня все пак са реагирали от В и К,
Заляха детска площадка във Варна с мазна течност
2016-07-20 16:59:27
Коментар: Няма и да го установят извършителя!Преди години имаше патрулиращи пешеходни полицаи през ноща ,а сега със свещ да ги търсиш.За почистването на площадката могат да се изпратят лица с присъди за полагане на обществено полезен труд,като възпитателна мярка!

«2345678910»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook