Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на echka14

«91011121314»

Премиерът подава оставка по обяд
2013-02-20 09:40:13
Коментар: Не това бе целта на протестите.Но някой политици използваха отново народа за личните си интереси.Точно това не трябваше да се случва,така или иначе след няколко месеца ще има избори,а за времето до тях трябваше сегашното правителство да се опита да направи всичко възможно по силите си за норамлизиране на положението.Както се казва"каквото са си надробили ,да си го изсърбат",а не хоп измиваме си ръцете!
"Фейсбук" изригна: Искат Неофит за патриарх, заплашват с приемане на исляма
2013-02-18 16:16:32
Коментар: Всички знаем как власта навремето принуждаваше хората да сътрудничат.Искаш не искаш и хоп изведнъж се оказваш с досие на агент.Вие всички които пишете за този или онзи че бил агент,сигурни ли сте че вие самите не сте такива?????А що се отнася до Неофит ,от тримата той е най-достойния и като интелект и като човек.Пеисъствала сън на негови служби и ми е направил много положително впечатление.
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 15:55:35
Коментар: А ти 123456789 какво предлагаш-да се топлим на дърва и въглища.....само дето много блокове са със почти не дейставащи комини и на практика са неизползваеми.
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 15:51:30
Коментар: Уважаеми Pres,за какъв край на света говориш.Никой в България не се поддаде на глупостите на световните медии.Нека се направят проверки на ЕРП-тата и да се види кой ,какво и как.Едно е ясно трудно ще си постигнем исканията ,всичко е толкова и отдавна забатачено,че не знам да ли ще сме живи да видим някакви положителни резултати!Все пак надеждата умира последна!!!
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 14:54:06
Коментар: Виж какво Siska по -спокойно оплювай хората/лелките/щото и ти ще станеш като тях след някоя и друга година и тогава ще те питам какви песни ще запееш.Много добре знам какво да гледам,друг е въпроса че тока се продава на доста по завишена цена и това рефлектира върху нас.Аз лично съм подавала жалба за високи сметки и след проверка 1 месец изобщо не плащахме ток защото яко бяха надписвали.Така че споко,да се няпрявят проверки на ЕРП-тата и ако всичко им е законно ОК,ако ли не да си носят последствията.

«91011121314»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook