Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на demetrio1.vn

«12345»

Хора от различни организации подкрепят Кирил Йорданов за кмет
2011-10-27 02:44:00
Коментар: Аз съм окончателно втрештен и тотално свръхизумен - един приятел, който беше наблюдател /в гръцката махала/ на изборите в неделя ми каза, че имало 84-85 гласа за Кирчо в неговата секция. Това ме шокира максимално и бушонира мегафеноменално - не очаквах че има толкова невменяеми турбопсихари на свобода...Айде, 2-3-ма си ги знаехме, Биско чекмеджето, Тошко мафията / Бог да ги прости /, ама чак 84-85 изрода по улиците на Гръцката?! Как ще се прибирам по тъмно?! Ужас!!!
ГЕРБ и още четири формации си стиснаха ръцете за бъдещото управление на Варна
2011-10-27 02:24:48
Коментар: Не мислех, честно, че варненци са такива провинциалицти / 30 - ина процента /. Знам че ги има, и вие знаете, че ги има, но чак пък всеки трети?! Грозна черна статистика, тежко вещаеща мащабно селяндуризиране на ВТОРИЯ по големина и явно ПЪРВИ по кретения град Варна!!! Цигани, пенсионери и номенклаТУРчици предопределят вече 15-16 години хегемонията на един продажен изрод. А Варненци уж модерни били..... срам ме е от вас, селяндури, страхливци, изостанали хорица с манталитет на мишлета от вътрешността на БГ.. "Морето ражда герои, полето - тикви"
Битката за Варна продължи и в ефира на TV7
2011-10-27 02:04:19
Коментар: Аз си чеша езика /пръстите/ тук - но че ми писна от Киро - писна ми. И какво ако е Марешки, ти нещо ще изгубиш ли, ще обеднееш ли, какво? Мене лично ме съмнява... Какво внушавате на хората, че ако кмет е Марешки, този изумително подреден град, оазис, град-мечта, тази феноменална идилия ще бъде унищожена?!
Варненци не одобриха Кирил Йорданов като избранник на ГЕРБ
2011-10-27 01:47:55
Коментар: Съжалявам за грубото изказване, което ще последва: ТРЯБВА ДА СИ УНИКАЛНО ТЪП, за да вярваш, че пари от София към Варна "ще потекат разбираш ли" - от Б.Б., тази шопска саморасла на полето тиква!!! Мдааа, Бойко милее за Варна, бъдете сигурни:)) Точно от него идват директните забрани за издаване разрешения за строеж, заповеди за гонене на инвеститори и връщане на проекти /които Киро съвестно изпълнява/!! Бойко, този провинциален каратистопожарникар от софийско поле, той пари ще ви дава и ще ви оправя?! Смешници. Разберете скъпи съграждани - БЪДЕЩЕТО на ВАРНА е в автономността - пристанище, търговия, туризъм, строителство и т.н., независимо и ВЪПРЕКИ София. Когато Варна е била голям търговски град, в София римски плебеи са си мили задниците в рекичката. Как допуснахте тази липса на самочувствие?! Тук е основана България /ако не знаете/, тук е процъфтявала културата, търговията, всичко! Как може ВАРНЕНЕЦ да си мисли за левчета от Шоплука?! Не сте добре бе хора! Който "разсъждава" по този начин прав му път - градове и села много, на полето.... Но от Варна, нашият любим град - да се изнася!! За Киро, че пари от София щели да дойдат... Невероятно безумие, БОЖЕ пази ни.
Битката за Варна продължи и в ефира на TV7
2011-10-27 01:03:07
Коментар: До Kosta Май нещо не разбра? На запад нека си седят по 3 мандата, всичко им е 6. Но в тази кочина три мандата, че и 4 - ти?!?! Бива бива ама.................

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook