Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Svetos

«456789»

2 год. условно за моториста, убил Лора във Варна
2012-01-09 17:58:02
Коментар: Изключително съжалявам за починалото момиче. Никой не заслужава да си отиде по този начин ! Вие господа, пишещи под тази статия управлявате ли автомобил или мотор активно ? Вероятно НЕ, защото само подобен шофьорски опит може да Ви накара да напишете това. Да, сигурно момчето е карало бързо, невнимателно и т.н., но който не шофира, той не претърпява ПТП ( дано не е с подобен край). При моят скромен опит - около 10г. и, не съм особено активен, т.е имам около 15 хил.км годишна, съм участвал в 8 катастрофи ( все леки), дали с ,мой приятели, дали мен са ме удряли, дори и аз веднъж блъснах едно такси отзад, което обаче спря за да не блъсне две ученички и т.н. та с две думи, не съдете за ситуация,в която още утре може да сте Вие (дано не сте) и знайте, че всяко нещо си има две гледни точки. @Петрофф - за Държавата те подкрепям напълно - Прави разлика между умишлено убийство и такова по непредпазливост. Дано сте разбрали какво имам предвид, ако Не, да сте живи и здрави, и дано не Ни се случват подобни инциденти.
Варненският митрополит с чисто нов „Линкълн“
2011-12-07 09:30:39
Коментар: Към Мутрофоб - Прав си да се възмущаваш, но реално навсякаде по белия свят, висшите църковни служители живеят по този начин. Никой не е казал, че църквата е бедна. В допълнение, колите произведени в САЩ и за Щатския пазар, се водят модел следваща година - незнам поради каква причина, но е факт. За справка www.cars.yahoo.com или други сайтове.
Стартира дарителската кампания "Купи и дари" във Варна
2011-12-02 11:47:46
Коментар: Браво !!! Една от малкото положителни новини. Макар, че е тъжно, че са наложителни такива кампании в 21 век, в страна от Европейския Съюз.
Инж. Галин Баев: Ще търсим варианти за разрешаване на проблема с остъклените тераси във Варна
2011-11-29 15:51:26
Коментар: Ако мислим реално, законовият вариант в момента е да я събориш и след това да я изградиш законно, което е трудно, най-малко заради техническия паспорт. Това всичко е разход. Щом Държавата, Общината и Бюджета нямат пари, защо просто не въведат такса узаконяване на остъклена тераса или на изградена такава, която не излиза от първоначалния контур на сградара - т.е не е удължавана или разширяване. Може да е следното: 1. Изготвят ти конструктивно становище. 2. Със становището отиваш в общината, плащаш такса от 30лв, за кв.м и си готов. Всички твърдят - ами фасадата, е да де, но когато си топлоизолираш собственото апартаментче не променяш ли фасадата ? Или скоро и топлоизолацията ще я събарят, защото реално е изпълнена с доста строителни материяли - реално повече от остъкляването.
Изборът в България - късно пенсиониране или малки пенсии
2011-11-22 15:46:01
Коментар: Хора, разберете, че в една икономика, където няма други приходи освен от Данъци, то всичко се стоварва върху населението. Нашата мила Държава няма други приходи. Ако искате си спестявайте, ако искате си внасяйте осигуровките - правете каквото искате и както намерите за добре, но не очаквайте някой да се грижи за Вас. В "добре" развитите държави ( за пример скандинавските, който имат високи пенции), удръжките от месечният ви доход достига 67% - наясно ли сте, че удръжките от Вашата заплата са около 23% - Какво търсите тогава. Ниски данъци, Ниско ниво на събираемост на НАП, източване на ДДС ит.н. Докато го има, няма да има добри здравни заведения, високи пенсии и достойни старини. - Това е положението, но на никой не му харесва -И на мен даже !!!

«456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook